Merhabalar

Jander

Banned
Öncelikle hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.

Burada bulunma sebebim eğer gerçekleşirse bazı yazılar paylaşmak. Tabi sizlerin paylaşımlarını da takip ederek hoş vakit geçirmek.

Yazılarımın içeriği fantastik ve orta çağ(orta dünya) konseptli oluyor. Bunlar hayali karakterlerimin kendi anıları veya devamı gelebilecek kısa öyküler gibi. Sizlerle eğlenceli vakit geçirebilmek ümidiyle.

-Jander Sunstar.​

---> Merhabalar

Hoş geldin. Paylaşımlarını görürde okurum inşallah :)

---> Merhabalar

Teşekkürler, hoşbuldum. Kuralları yazmadan okudum ihlal eden bir şey yok neyse ki. :)

---> Merhabalar

Hoş geldin [MENTION=163209]Jander[/MENTION].

---> Merhabalar

Ben seve seve okurum şahsen. Okumaktan âlâ ne işim var zaten. :Ü
Hoş gelmişsin, biraz geç oldu ama, kalıcı olursun umarım. İyi forumlar. :R

---> Merhabalar

Ben seve seve okurum şahsen. Okumaktan âlâ ne işim var zaten. :Ü
Hoş gelmişsin, biraz geç oldu ama, kalıcı olursun umarım. İyi forumlar. :R
Memnun olurum. Nick de gerçekten çok hoşmuş.
Nymph: Klasik yunan mitolojisine göre dağlarda, kırlarda, ormanlarda, çeşmelerin, kaynakların başında, derelerde, nehirlerde yaşadıkları sanılan peri kızlarına denilmektedir.

Yazılar paylaşacağım lakin öncesinde devamını getirmenizi istediğim bir yazı paylaştım. Doğaçlama hikaye akışı yazıyoruz bu bölümde.

http://www.duslerforum.org/gece-dogaclama-yazi-t545220.html?p=4599117#post4599117

[MENTION=160780]crimsoN[/MENTION] hoşbuldum teşekkürler dostum.

---> Merhabalar

[MENTION=163209]Jander[/MENTION] evet Nymph kısmını ne kadar sevsem de -ki Mitolojik isimler harikadır- Harry Potter'dan esinlendim diyelim.
Daha önce hiç bu şekilde bir yazıya katılmadım, izninizle kendimi katılmaya uygun gördüğüm de katılmak istiyorum. Çünkü hiç denemedim, başka birinin başladığı hikâyeyi devam ettirmeyi. Gerçi RPG gibi ama..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri