MerhabaLar..Ben Gamze..İstanbul'dan.. Umarım yabancılık çekmem,kısa zamanda alışırım..
gαмzєℓιм Bayan Üye 23 Eki 2009 #1 MerhabaLar..Ben Gamze..İstanbul'dan.. Umarım yabancılık çekmem,kısa zamanda alışırım..
sEmih Kayıtlı Üye 23 Eki 2009 #2 ---> MerhabaLar... hoşgeLdin gamze umarım iyi vakit gecirirsin aramızda.
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 23 Eki 2009 #6 ---> MerhabaLar... hosgeldın aramıza yabancılık cekmezsın keyıflı forumlar bol paylasımlar
gαмzєℓιм Bayan Üye 23 Eki 2009 #7 ---> MerhabaLar... Teşekkürler..Bööyle ilkokula yeni başlamış gibi oldum Yalnız bırakmayın ama
AySe^^ Bayan Üye 23 Eki 2009 #9 ---> MerhabaLar... HoşgeLdiniz Umarım kaLıcı ve payLasımcı bir üye oLursunuz keyiFLi vakit geciRmeniz diLeğiyLe..
---> MerhabaLar... HoşgeLdiniz Umarım kaLıcı ve payLasımcı bir üye oLursunuz keyiFLi vakit geciRmeniz diLeğiyLe..
gαмzєℓιм Bayan Üye 23 Eki 2009 #10 ---> MerhabaLar... Şimdiden sıcak bi ortam Teşekkür ederim arkadaşlar
M Mastor Kayıtlı Üye 23 Eki 2009 #14 ---> MerhabaLar... Hoş geldin gamze. yabancılık çekmeyeceğine iddaaya girerim : ) İyi forumlar.