Merhabalar ben de bu sitede yeniyim dualarınıza ihtiyacımız var.

mustafatugrul

Kayıtlı Üye
Herkeze merhaba bu sitenin yeni üyelerindenim.Ablam melissa şu anda 20 yaşında dün ağır bir trafik kazası geçirdi.Kendisine araba çarptı kendisini acil servise götürdük ambulans ile.Ablam melissanın hayati tehlikesi varmış kol kemiklerinde ve bacak kemiklerinde kırıklar varmış burnunda da kırık varmış.Vücudunun bir çok yerindede kırık varmış.Ve beyninde kanama olmuş beyin kanaması geçirmiş şu anda yoğum bakımda yatıyor ameliyat oldu.Bilinci kapalı diyor doktorlar her an yenik düşebilir, kaybedebilirsiniz, kalbi durabilir diyorlar.Ablam melissanın retinasına cam parçaları girmiş ve kör olma riskinin de yüksek olduğunu söylüyorlar doktorlar görme sinirlerine kadar cam parçaları girmiş retinasına girip retinasından görme sinirlerine kadar.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin lütfen dualarınızı esirgemeyin bizlerden.Ablam melissa şu anda yaşam ve ölüm arasında savaş veriyor ölümle pençeleşiyor.Ablamı bir cihaza bağlamışlar o cihaz yardımıyla nefes alıyormuş ve nefes veriyormuş.Ablamı her an kaybedebilirmişiz yaşama şansı çok azmış.

---> Merhabalar ben de bu sitede yeniyim dualarınıza ihtiyacımız var.

Allah acil. şifalar versin ons dua lar hep seninle

Canı cehenneme ablam Melissanın cehennem olup gitsin ********.
Şimdi hastaneden bizi aradılar ablam Melissaya kan aranıyormuş. kan grubu b+pozitif.

Son düzenleme:

Bu nasıl bir konuşmadır.Tanışma konusundaki dua istemeni anladım.Geçmiş olsun. Ama Ablacam cehennem olup gitsin ne demek ? Buradakiler mi kandırıyorsun diye merak ettim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri