Merhaba ben Vuslat, foruma yeni katıldım umarım iyi anlaşırız:2:
MiSTiK61 Kayıtlı Üye 21 May 2011 #4 ---> Merhabaaa hoşgeldin iyi anlaşırsın sorun olmazda ruh halin ürkütücü biraz
Laviinya Bayan Üye 21 May 2011 #7 ---> Merhabaaa MiSTiK61, bana zarar vermeyene bende vermem Hoşbulduk arkdaaslar, tesekkurler herkeseeee<3
---> Merhabaaa MiSTiK61, bana zarar vermeyene bende vermem Hoşbulduk arkdaaslar, tesekkurler herkeseeee<3
Laviinya Bayan Üye 21 May 2011 #10 ---> Merhabaaa MiSTiK61' Alıntı: inşallah bakalım :119: Genişletmek için tıkla ... xD hoşbulduukkk:2:
---> Merhabaaa MiSTiK61' Alıntı: inşallah bakalım :119: Genişletmek için tıkla ... xD hoşbulduukkk:2:
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 21 May 2011 #13 ---> Merhabaaa hosgeldin umarım kalıcı olursun
Laviinya Bayan Üye 21 May 2011 #16 ---> Merhabaaa 4MinoRMacH1Né' Alıntı: hosgeldin umarım kalıcı olursun Genişletmek için tıkla ... umarım ( basket1907' Alıntı: hoşgeldin=) Genişletmek için tıkla ... hoşbulduuk canım mueddeb' Alıntı: hoşgeldin kardeş) Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk bacım
---> Merhabaaa 4MinoRMacH1Né' Alıntı: hosgeldin umarım kalıcı olursun Genişletmek için tıkla ... umarım ( basket1907' Alıntı: hoşgeldin=) Genişletmek için tıkla ... hoşbulduuk canım mueddeb' Alıntı: hoşgeldin kardeş) Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk bacım