merhaba ben eylül aranıza yeni katıldım :oley:
azelya576 Bayan Üye 7 Ocak 2015 #2 ---> merhaba azelya576' Alıntı: merhaba ben eylül aranıza yeni katıldım ley: Genişletmek için tıkla ... ben = cana yakın , dürüst ,yardımsever konuşkan=geveze ve birazcık utangaçım ama birisine ısındım mı kimse onunla arkadaşlığımı bozamaz Son düzenleme: 7 Ocak 2015
---> merhaba azelya576' Alıntı: merhaba ben eylül aranıza yeni katıldım ley: Genişletmek için tıkla ... ben = cana yakın , dürüst ,yardımsever konuşkan=geveze ve birazcık utangaçım ama birisine ısındım mı kimse onunla arkadaşlığımı bozamaz
BadMatmazel توغبه Prenses 7 Ocak 2015 #3 ---> merhaba Hoşgeldin Eylül Bende Tuğba memnun oldum. Keyifli Forumlar
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 7 Ocak 2015 #7 ---> merhaba Hoş geldin gii nereler desin bakim gözü muz yollarda kaldı
E emirka Kayıtlı Üye 8 Ocak 2015 #8 ---> merhaba Merhaba hoşgeldiniz ben emir güzel zaman geçirmenizi ve güzel paylaşımlarda bulunmanızı dilerim.
---> merhaba Merhaba hoşgeldiniz ben emir güzel zaman geçirmenizi ve güzel paylaşımlarda bulunmanızı dilerim.