Merhabalar ben geldim :):eda:
SaBoTaJ_75 MaZideN ßiRi. (= Kayıtlı Üye 16 Tem 2013 #3 ---> Merhaba hoŞqeLdınıZ ıYı FoRumLaR diLeRim üStaT . . .
Angly Bayan Üye 16 Tem 2013 #4 ---> Merhaba CaSPeR35' Alıntı: Hoş geldin. Kendini kısaca tanıtır mısın ? Genişletmek için tıkla ... Melek, 19, Ankara:hi:
---> Merhaba CaSPeR35' Alıntı: Hoş geldin. Kendini kısaca tanıtır mısın ? Genişletmek için tıkla ... Melek, 19, Ankara:hi:
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 16 Tem 2013 #5 ---> Merhaba Angly' Alıntı: Melek, 19, Ankara:hi: Genişletmek için tıkla ... Memnun oldum. Keyifli forumlar.
---> Merhaba Angly' Alıntı: Melek, 19, Ankara:hi: Genişletmek için tıkla ... Memnun oldum. Keyifli forumlar.
Lilith Daughter of the Void Admin 17 Tem 2013 #11 ---> Merhaba Hoş geldin Melek ^_^ Bende Eda, kalıcı olursun umarıım.
AliceWonder Banned 17 Tem 2013 #16 ---> Merhaba Hosgeldin dememismiyim aa hosgeldin melek sefalar getirdin aklima da hemen sarki geldi :Hjte7:
---> Merhaba Hosgeldin dememismiyim aa hosgeldin melek sefalar getirdin aklima da hemen sarki geldi :Hjte7:
Angly Bayan Üye 17 Tem 2013 #19 ---> Merhaba nur_16' Alıntı: Hoşgeldin Edacım Genişletmek için tıkla ... İsmim Melek canım Teşekkürler arkadaşlar hoş buldum :eda:
---> Merhaba nur_16' Alıntı: Hoşgeldin Edacım Genişletmek için tıkla ... İsmim Melek canım Teşekkürler arkadaşlar hoş buldum :eda: