hosgeldin,
bir bjk li daha katildi foruma
taraftar olarak cogaliyoruz ama dunki mac sonrasi goruntuler cok uzucuydu...
hosgeldin kardesim.
yenilmemiz elbette uzucuydu ama benim uzucuden kastim terorstler saldirmis gibi yasanan saldirilardi maalesef + q7 siz ve baskalarizda idare etmek zorundalar kendileri, yedekleride ilk 11 kadar iyi olmali ki iyi adamlarimz olmadanda idare edebilsinler kendilerini.
teroristlerde oyle saldiriyor dun taraftlarlarda saldirdi, ikisi arasinda bir fark kalmadi maalesef.
bende bjk liyim, ve butun taraftarlara ayni seyi yakistirmiyorum elbet ama bir kac futbol teroristi butun herkesi kiskirtiyor ve ortaya oyle durumlar cikiyor.
bence bu olaylari cikaranlari hic affetmeyecekler cok agir cezalar gelmeli.
sirf karsi taraftar diye kimsenin kimsenin malina ve canina saldirmaya hakki yok. sonrada dun milletin canina malina kast eden o degilmis gibi bugun adamim diye ortalarda geziniyorlar.
bu butun herkes icin gecerli, sadece fb bjk gs taraftalari degil. kim futbol teroru yapiyorsa onlar icin gecerli
kardes sen yazdiklarima bakma, tekrar hosgeldin ama dunden beri yasanan olaylara cok uzuldum ve cok sinirlendim o yuzden bu tepkim.
kendimi bilmis bileli bjkliyim hernekadar futbolla bir alakam yoksada (cocukken ve gencken oynadigim mahalle maclari haric )
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.