---> Merhaba :) Hosbuldum.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 4 Ağu 2011 #22 ---> Merhaba Hoşgeldin..Umarım kalıcı olursun
B bjk1903bjk1903 Kayıtlı Üye 4 Ağu 2011 #30 ---> Merhaba kuzenime okul arıyoruz lise tavsiyesi olan varmı
Sevda'Lı Bayan Üye 4 Ağu 2011 #31 ---> Merhaba hoşbulduk arkadaslar . bjk1903bjk1903 iyisin ? burası yeri mi sence?
S sonsuzluk186 Kayıtlı Üye 5 Ağu 2011 #36 ---> Merhaba hoşgeldın sevda aramıza kısa ve öz olmus senı tanıdıgıma memnun oldum , guzel vakıt gecırmen, kalıcı olman ve paylasımlarda bulusmak dılegıyle...
---> Merhaba hoşgeldın sevda aramıza kısa ve öz olmus senı tanıdıgıma memnun oldum , guzel vakıt gecırmen, kalıcı olman ve paylasımlarda bulusmak dılegıyle...
Sevda'Lı Bayan Üye 5 Ağu 2011 #37 ---> Merhaba Çook teşekkür ederim hoşbuldum . Paylaşımcıyımdır zaten ben
-oZKan- Ceo Admin 5 Ağu 2011 #40 ---> Merhaba Hoşgeldın ızmırde olsaydın staj yerın hazırdı =) 3 kısı aldık senın bolumunde okuyan DuslerWebe duslerforum uzerınde staj gorurdun =)
---> Merhaba Hoşgeldın ızmırde olsaydın staj yerın hazırdı =) 3 kısı aldık senın bolumunde okuyan DuslerWebe duslerforum uzerınde staj gorurdun =)