Merhaba aranıza yeni katılıyorum. Umarım hep birlikte iyi vakit geciririz.
silvanlee Bayan Üye 5 May 2011 #1 Merhaba aranıza yeni katılıyorum. Umarım hep birlikte iyi vakit geciririz.
silvanlee Bayan Üye 5 May 2011 #4 ---> merhaba Tesekkür ederim arkadaslaar mustinho Sende hosgeldin o zaman
mustinho1 Kayıtlı Üye 5 May 2011 #7 ---> merhaba Adelia' Alıntı: Hosgeldin.. (. Genişletmek için tıkla ... izbe nedemek?
A Adelia Bayan Üye 5 May 2011 #8 ---> merhaba mustinho' Alıntı: izbe nedemek? Genişletmek için tıkla ... perisan olmuş Basık, loş, nemli, kuytu (yer)
---> merhaba mustinho' Alıntı: izbe nedemek? Genişletmek için tıkla ... perisan olmuş Basık, loş, nemli, kuytu (yer)
D Dipsiz Kuyu Kayıtlı Üye 6 May 2011 #12 ---> merhaba Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, düşler forumunda hoşça vakit geçirirsiniz.
duffycl Kayıtlı Üye 7 May 2011 #16 ---> merhaba Hoşgeldin silvenlee umarım hoş vakit geçirirsin forumda =)
İnciBaran Bayan Üye 7 May 2011 #17 ---> merhaba silvanlee' Alıntı: Merhaba aranıza yeni katılıyorum. Umarım hep birlikte iyi vakit geciririz. Genişletmek için tıkla ... hoş geldiniz..iyi paylaşımlar dilegiyle.. bu arada avatarınız çok güzel..
---> merhaba silvanlee' Alıntı: Merhaba aranıza yeni katılıyorum. Umarım hep birlikte iyi vakit geciririz. Genişletmek için tıkla ... hoş geldiniz..iyi paylaşımlar dilegiyle.. bu arada avatarınız çok güzel..