kuzeenn korkma korkma senın yanına bnm buyuk ayıcıgımı yollarım onun yanında korkmazsın :)
nekktarin Bayan Üye 27 Ara 2007 #21 kuzeenn korkma korkma senın yanına bnm buyuk ayıcıgımı yollarım onun yanında korkmazsın
A armagedon Kayıtlı Üye 27 Ara 2007 #22 korkudan değil ama suan bagıyom tam 10 kere olmus deprem vede hala devam ediyo
A armagedon Kayıtlı Üye 27 Ara 2007 #23 http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst4.asp site adı isteyen bagsın depremlere
nekktarin Bayan Üye 27 Ara 2007 #27 OzKaN' Alıntı: teyzen coktan onu bırakıp kacmıstır sokaga Genişletmek için tıkla ... yok ya teyzem sogukkanlıdır bnm kuzen gıbı deıl yani
OzKaN' Alıntı: teyzen coktan onu bırakıp kacmıstır sokaga Genişletmek için tıkla ... yok ya teyzem sogukkanlıdır bnm kuzen gıbı deıl yani
A armagedon Kayıtlı Üye 27 Ara 2007 #28 yoo onlar uyuyo ben oturuyom ben allahtan baska heç bişiden korkmam ama bu tur seyler den korkarım kuzencim sende biliyon beni alırım anahtarını bag
yoo onlar uyuyo ben oturuyom ben allahtan baska heç bişiden korkmam ama bu tur seyler den korkarım kuzencim sende biliyon beni alırım anahtarını bag
nekktarin Bayan Üye 27 Ara 2007 #29 yazıkkkk kıyamam len sana hade gel bıze de beraaber takılakk sana mısır patlatayım
nekktarin Bayan Üye 27 Ara 2007 #31 oo uyudu bıle o benzın parasını hazırla ben geliom ama daha ehlıyetı alamadm ya sertıfıka elımde kaldım
oo uyudu bıle o benzın parasını hazırla ben geliom ama daha ehlıyetı alamadm ya sertıfıka elımde kaldım
A armagedon Kayıtlı Üye 27 Ara 2007 #32 hehe bende var ama araba yok bi işe yaramıyo kardesimede alıyoz şimdi yazıldı bagalım
nekktarin Bayan Üye 27 Ara 2007 #33 101. ci msjım oluo kuzen darısı basına aman o alsa kac yazar ya sallaaaaaa
A armagedon Kayıtlı Üye 27 Ara 2007 #34 beni ilgilendirmes annemgil git yazıl dedi oda yazılıyo ister alsın ister almasın heç umurumda değel bilion yarın özgegilde mevlüt felan okutulacakmıs haberin varmı kuzencim
beni ilgilendirmes annemgil git yazıl dedi oda yazılıyo ister alsın ister almasın heç umurumda değel bilion yarın özgegilde mevlüt felan okutulacakmıs haberin varmı kuzencim
nemesiss Bayan Üye 27 Ara 2007 #36 sohbet bölümünde dewam etseniz iiolur arkdşlr konuda kirlilik olmasınn
A armagedon Kayıtlı Üye 27 Ara 2007 #37 temam canım msn acık saten bizimkisde delilik ha msn duruken burdan yazıyoz
emineee Bayan Üye 28 Ara 2007 #38 canım arkadasım hos geldın bana bu formu tavsıye ettıgın ıcın tesekkur ederım