Merhaba Aranızda Yeniyim

ArgoMafya1

Kayıtlı Üye
Herkese Merhaba Arkadaşlar Ben Serkan Askerden Yeni Geldim Ve Bilgisayarımın Başındayım Artık Öncelikle bir internet sitesinin Sahibiyim Ve Bu Forum Sitesinde De Reklam Almayı Düşünüyorum Eğer Fiyat Konusunda Anlaşabilirsek İstanbulda Yaşıyorum Online Mafya Oyunları Çok Severim En Sevdiğim Kendi Oyunum :) Herkese İyi Forumlar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Merhaba Aranızda Yeniyim

hos geldın de sıte ısmını burda degıl ozelde verseydın ıyı olurdu :D

[MENTION=170926]ArgoMafya1[/MENTION]

Hoşgeldiniz

Reklam vermek için [email protected] adresiyle irtibata geçiniz..

Herkese Merhaba Arkadaşlar Ben Serkan Askerden Yeni Geldim Ve Bilgisayarımın Başındayım Artık Öncelikle bir internet sitesinin Sahibiyim Ve Bu Forum Sitesinde De Reklam Almayı Düşünüyorum Eğer Fiyat Konusunda Anlaşabilirsek İstanbulda Yaşıyorum Online Mafya Oyunları Çok Severim En Sevdiğim Kendi Oyunum :) Herkese İyi Forumlar...

Forumumuza hoşgeldiniz. Reklam için [email protected] adresinden [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] beye ulaşabilirsiniz. :R Umarım forumumuzda kalıcı olursunuz. :Ü

hos geldın de sıte ısmını burda degıl ozelde verseydın ıyı olurdu :D

Teşekkür Ederim Sağolun

Teşekkür Ederim

Forumumuza hoşgeldiniz. Reklam için [email protected] adresinden [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] beye ulaşabilirsiniz. :R Umarım forumumuzda kalıcı olursunuz. :Ü

Teşekkür Ederim Sağolun

Moderatör tarafında düzenlendi:

Teşekkür Ederim Reklam İçin ... Telefon Numarasından Bana Ulaşırsanız Memnun Olurum.

Güzel kardeşim.

Forumumuzda iletişim bilgileri vermek yasak ve ban sebebidir.

Reklam vermek istiyorsanız nereye başvuracağınızı yazdık.

Reklam vermek için [email protected] adresiyle irtibata geçiniz.

Lütfen artık forumda iletişim bilgilerinizi vermeyin.

Mesaj Atan Herkese Teşekkür Ederim.
Gereken Mesajı Attım İrtibat İçin Telefon Numaramı Bıraktım Kısa Bir Sürede Ulaşmanız Dileğiyle.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri