Merhaba Abilerim,Ablalarım

---> Merhaba Abilerim,Ablalarım

Hoş geldin kardeşim. Yaş da ne varmış gibi olgun davranabiliyorsan bi sıkıntı yok. Yönetenlerde sıkıntı varmış

Hosgeldin Republic bir ara dilime cok dusen bir kelime anlami ne acaba ?:)

Merhaba abilerim,ablalarım ben foruma yeni katıldım.Adım Burak şunu en baştan söyliyeyim ki yaşım 14 sonra yalancı durumuna düşmeyeyim.Forum siteleri hakkında birçok bilgilerim var çoğu forum sitelerinde Adminlik,Yöneticilik,Süper Mod'luk'lar yaptım.Oradada baştan yaşımı söyledim daha sonra sen küçüksün diye görevimden aldılar.Yaklaşık 15.000'e yakın konum vardı.Foruma benzer bir site buldum.Hemen üye oldum.Yazıları Çok beğendim.Hobi alanlarım Ülkeler,oyunlar,grafik tasarım,kodlama,hayvanlar ve tarih'tir

Hoşgeldin sefa geldin küçük kardeşim bu yaşta forumlarla uğraşman güzel ama önceliğini derslerine ver bence ama genede hoşgeldin sefa geldin keyifli güzel forumlar kardeşim

Hoşgeldin sefa geldin küçük kardeşim bu yaşta forumlarla uğraşman güzel ama önceliğini derslerine ver bence ama genede hoşgeldin sefa geldin keyifli güzel forumlar kardeşim

Hoşbuldum Derslerime ağırlığımı veriyorum kitabımı okuyorum fakat 9 ay okulda çalışıyoruz 3 ay tatilimin değerini bilmem gerek :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri