---> merak işte :p evett ama merak edilecek bişi yani :) :)
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 27 Şub 2012 #24 ---> merak işte lawyer' Alıntı: neden bilmiyorum ama en çok banlananlar bölümü dikkatimi çekiyor diyebilirim kim napmış niye ceza almış felan Genişletmek için tıkla ... Ben banlandığımda nedenine bakmamıştım. Sen bakmışsındır niye banlanmışım xD
---> merak işte lawyer' Alıntı: neden bilmiyorum ama en çok banlananlar bölümü dikkatimi çekiyor diyebilirim kim napmış niye ceza almış felan Genişletmek için tıkla ... Ben banlandığımda nedenine bakmamıştım. Sen bakmışsındır niye banlanmışım xD
Sahraa! Bayan Üye 27 Şub 2012 #26 ---> merak işte Yalnız değilsin canım bende bakıyorum dediğin gibi merak işteee xDxD
lawyer Bayan Üye 27 Şub 2012 #27 ---> merak işte en azından tek merak eden ben değilmişim sahraaa buna çok sevindim cidden heee
ashli Bayan Üye 27 Şub 2012 #28 ---> merak işte Tabi insan merak ediyo haliyle hak vermedim değil ama ben alıştığımdan daha bakmıyorum hahaha
---> merak işte Tabi insan merak ediyo haliyle hak vermedim değil ama ben alıştığımdan daha bakmıyorum hahaha
lawyer Bayan Üye 28 Şub 2012 #29 ---> merak işte yani çok olaylı banlar yok genelde reklamdan dolayı ama hemn yeni birimi banlanmış yada farklı biri rast geldi merakım kabarıyo işte
---> merak işte yani çok olaylı banlar yok genelde reklamdan dolayı ama hemn yeni birimi banlanmış yada farklı biri rast geldi merakım kabarıyo işte
Panora Bayan Üye 28 Şub 2012 #30 ---> merak işte lawyer' Alıntı: evett ama merak edilecek bişi yani Genişletmek için tıkla ... Yani