MELİS i ÇOK SEVİYORUUUM (ChokoPrenses'i)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uFuckLıktan başka Kimse benle adam gibi konuşmadı Hepiniz Bana Deli Dediniz 5-6 Kıçı Kırık İFade için İnsanların Ruh Hali Bu kadar mı Kolay Değiştirilir !!!

Sanal AŞK a İnanmam Adam gibi Yüz yüze konuşalım Eyw. Demedin ki tanışalım Heçç Pehhh Nerdeeeeee :D

Artık CS Maçlarına da Çağırmıyosunuz Olsun Yinede Bekliorum Bigün işiniz düşer ÖZKAN sıkışınca çağırmıyomusun beni ??? Söle

Göksel buluyo 3-4 adam yapıyosunuz MAç Bune şimdi Ben Takımda değilmiyim GÖKSEL e Adam gibi soruyorum . S.a - A.s - Maç war mı ? - Sanane Lan DELİ Diyo.Bune şimdi Ulan Çağırmasan bile yer full falan de SANANE LAN DELİ demene gerek yok.

Adam Gibi KOnuşuyoruz DELİ cevabı alıyoruz.Şimdi Kim DELİ oluyo ben mi GÖKSEL mi ve Göksel Gibi Düşünenler mi ?

Tmm Aha İşte Sizde DELİ sanıyosunuz . Bunuda unutmayın DELİ ler Kendini AKILLI Sananlardan DAHA AKıllıdır !!

hahaha koptum ya şakamısın olum sen hihihi

delimisin ??

sacma sacma konusma benım kımseye ısım dusmez ozamanlar ıstıyordunuz alıyorduk sırayla artık macmı kaldı macamı cıkıyoruz

+ dıkkat et konusmalarına aşma kendını...

senı sevıolardır delı dıyolardır
senı sıldıysem sebebı vardı ya flod ya ıcon ya tıtresım sılmısımdır .

aşma kendını konu dagılmasın ıtıraf ettın cvp aLdın

..

sanrım yorumlukta bısı kalmadı

Konu kıLıt !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri