evet Çooooooooooooook Sevİyorum Ama O Bana Benİ Sevme Dİyo Off Offffff :(:(:(:( :'(
Fantastiq Kayıtlı Üye 7 Tem 2008 #1 evet Çooooooooooooook Sevİyorum Ama O Bana Benİ Sevme Dİyo Off Offffff :'(
Fantastiq Kayıtlı Üye 7 Tem 2008 #7 Banane Ben Aşık Oldum Bırakmam walla İzmir e Gelirim Diom GELMEEEEE diyo Anlamadım Neden Sevmiyo
Bisquitte* Bayan Üye 7 Tem 2008 #10 tobe tobe gece gece .. manyakmısın sen ya sewme gıt baskasına asık oL ben ıstemıorummm senı deıL kımseı ızmırede gelmee ıstemıorum
tobe tobe gece gece .. manyakmısın sen ya sewme gıt baskasına asık oL ben ıstemıorummm senı deıL kımseı ızmırede gelmee ıstemıorum
Fantastiq Kayıtlı Üye 7 Tem 2008 #11 Pff Bu Arada İyi Reyting Oldu AMA AŞK GERÇEK . Şimdilik TMM Hazır Olunca OKE Unutmam seniii
Bisquitte* Bayan Üye 7 Tem 2008 #12 ne hazır oLması oLmıcak dua ya amın deme ben sewmıorum kımseı ıstemıorumda kımseı baskasını buL hem sen bana aşık oLamazsın bız senLe adam akıLLı konusmuoruz bıLee saka gıbı ınsanLar
ne hazır oLması oLmıcak dua ya amın deme ben sewmıorum kımseı ıstemıorumda kımseı baskasını buL hem sen bana aşık oLamazsın bız senLe adam akıLLı konusmuoruz bıLee saka gıbı ınsanLar
Fantastiq Kayıtlı Üye 7 Tem 2008 #16 Ama Sen %-100 Şansın warsa diosan Gitmesini Bilirim ARK. Kalırız Napalım Kısmet değilmiş
-oZKan- Ceo Admin 7 Tem 2008 #17 fantastıq saka bıyana yannıs anlama kardesım ama gururlu ol ya ben kız bana " yaa " kelımesını kullandııg ıcın lıstemden sılıyorum kız ıstemıyorum dıyor neden ugrasıosunkı tmm sefıosun asıksın ama sanal nekadar sevıon askını ıcınde yaa bence reklam olma adını cıkarma etıket olmaa sefıorum senı bılırsın
fantastıq saka bıyana yannıs anlama kardesım ama gururlu ol ya ben kız bana " yaa " kelımesını kullandııg ıcın lıstemden sılıyorum kız ıstemıyorum dıyor neden ugrasıosunkı tmm sefıosun asıksın ama sanal nekadar sevıon askını ıcınde yaa bence reklam olma adını cıkarma etıket olmaa sefıorum senı bılırsın