şeytanı gördüm:D
mystic Bayan Üye 17 Kas 2008 #62 çılgın erhan' Alıntı: yuh yani nasıl melegi göremiyorsunuz ben ilk onu gördüm zorda olsa şeytanı gördüm Genişletmek için tıkla ... Ben de direk melek göze çarpıyor zaten
çılgın erhan' Alıntı: yuh yani nasıl melegi göremiyorsunuz ben ilk onu gördüm zorda olsa şeytanı gördüm Genişletmek için tıkla ... Ben de direk melek göze çarpıyor zaten
KaRaNLıK2 Bayan Üye 28 Kas 2008 #66 ben meleği göremedm :s şam şeytanı hahaha Son düzenleme: 6 May 2009
_KsK_ Kayıtlı Üye 3 May 2009 #69 ---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} ben de şaytanı gördüm ama onun rengi daha koyu olduğu için çok dikkat çekior..paylaşım için saol..
---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} ben de şaytanı gördüm ama onun rengi daha koyu olduğu için çok dikkat çekior..paylaşım için saol..
A$Koliq ^^ Bayan Üye 3 May 2009 #70 ---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} resimde şeytan ilgi çekici olduğundan herkes şeytana bakıo bnde şeytanı gördüm
---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} resimde şeytan ilgi çekici olduğundan herkes şeytana bakıo bnde şeytanı gördüm
KaRaNLıK2 Bayan Üye 6 May 2009 #71 ---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} Koyu renk daha kolay görünmez mi? Neyse Şeytan..
---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} Koyu renk daha kolay görünmez mi? Neyse Şeytan..
RappeR_qiRL Banned 6 May 2009 #72 ---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} Şeytanı gördüm
DéaThanqéL Bayan Üye 6 May 2009 #73 ---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} meLeq nasL oLdusa
kanat$z_melek Bayan Üye 7 May 2009 #74 ---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} Şeytanı gördüm
BoNiBoN... Banned 20 May 2009 #75 ---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} meleği gördüm :2:
_-RoCk-_ Bayan Üye 7 Eyl 2010 #76 ---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} bn şeytanı zar zor buldum ii melek gibiyim ztn
---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} bn şeytanı zar zor buldum ii melek gibiyim ztn
AhuELa'S<3 Bayan Üye 7 Eyl 2010 #77 ---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} önce şeytanı sonra meleği gördüm
---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} önce şeytanı sonra meleği gördüm
R RaPizM^^ Bayan Üye 8 Eyl 2010 #78 ---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} seytanı gördüm. ben smdi seytanmıyım :174:
---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} seytanı gördüm. ben smdi seytanmıyım :174:
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 8 Eyl 2010 #79 ---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} Şeytanı..
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 8 Eyl 2010 #80 ---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} ŞeytanLa Meleği kim görmüş ki bu zamana kadar bizde göreLim. Neye göre çizim yapıyorlar bu resimLeri.xD
---> Melek ve Şeytan{İlk Önce hangisini görürseniz ruhunuzda o varmış.} ŞeytanLa Meleği kim görmüş ki bu zamana kadar bizde göreLim. Neye göre çizim yapıyorlar bu resimLeri.xD