Mekanın Cennet Olsun Burak Yıldırım

Sibel1

Bayan Üye
130520131443363378482.jpg

sevgiliye-veda-burak--28887_b.jpg

BKGWrwSCIAA-87S.jpg:large

BKJEQd_CQAACez4.jpg:large

Yıllardır holiganizmi yaratanlar, rekabet ile şiddeti bir görenler aramızda yaşamaya devam ediyor maalesef. mekanın cennet olsun Burak, hiçbir başarı, hiçbir galibiyet bir hayattan daha değerli değildi! Umarım bu olaya sebep olanların hayat boyu vicdan azabı yakalarını bırakmaz.. hepimizin başı sağ olsun. Seni unutmayacağız...

---> Mekanın Cennet Olsun Burak Yıldırım

Aklımızda Hala Mühendis Oktay, NEFRETİMSİN Galatasaray!

İnsanı futboldan tiksindirir bu haysiyetsizler.

Öncelikle mekanı cennet olsun, sevenlerine Allah sabır versin..

Sana da birşey sormak istiyorum.Bu tarz şahıslar bazında gerçekleşen olayları neden Galatasaray camiasına yani genele yayıyorsun ? Bunları yapanlar Türk. Yani bizim canımız, bizim kanımız, bizim vatandaşımız.Bu Türkiye'nin sorunu.

Bu derbide de olduğu gibi her derbide sahaya bir sürü şey atılıyor. Son maçta Fenerbahçe tribününden sahaya atılan kırık şişeler vb. şeyler gibi. Bunları da görebilmek için illa o şişenin birini mi öldürmesi gerekir ? Ha adam öldürmüşsün ha bunu yapmışsın.

Kısacası anlatmak istediğim bu tarz şeyleri baz alarak gözünü tek bir yere karartma lütfen. Bizi bu hale getirenleri sorgula, onlara kus öfkeni.

sana gülüp geçiyorum.... bursa taraftarına satır cekenlerde Galatasaray taraftarıydı demı boss bosss devam et .....

gecen sinan engin cok guzel konustu galıp gelende evınde vıskısını ıcıyor maglup olanda evınde vıskısını ıcıyor taraftar neyın kafasında hala anlam veremıyorum...

Allah rahmet eylesın uzuldum....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri