-Meftun-

---> -Meftun-

sigarayi birakacagim diye yazmissin, sigarayi birakmak en az 10 en cok 30 yil surermis,insallah siz en kisa zamanda birakirsiniz.

---> -Meftun-

Seni tanıdığıma mutlu oldum delikanlı. Arada okuyorum şiirlerini.
Kendini yetenekli görmesen bile kalemini elinden düşürme.
Düşürmek isteyenlerede izin verme, çünkü ben öyle yapıyorum.
Bu sana abla tavsiyesi olsun :3cy19:

---> -Meftun-

Seni tanıdığıma mutlu oldum delikanlı. Arada okuyorum şiirlerini.
Kendini yetenekli görmesen bile kalemini elinden düşürme.
Düşürmek isteyenlerede izin verme, çünkü ben öyle yapıyorum.
Bu sana abla tavsiyesi olsun :3cy19:

Tavsiyeni unutmicam teşekkür ederim :)

---> -Meftun-

Bu yazıyı yazalı 2 yıl geçmiş, okuyunca ne kadar çocukca bir yazı yazdığımı fark ettim. Şuan bir sürü sorumluluk var üzerimde, o zamanlarsa çok rahat bir düzenim vardı. Aslında o zamanlarda yapmam gerekenleri yapmadığım için çektiğim pişmanlığı, o zamanlardan kalan böyle yazıları gördükçe hatırlıyorum. Neyseki kalemim hala elimde ve yazmaya devam ediyorum. 1 müsubet 1000 nasihattan iyidir derler ya ne kadar doğru olduğunu şuan pişman olunca anladım. Hazır zaman yolculuğu yapmışken burdan 2 yıl sonraki halime sesleniyorum. Hala hayalindeki mesleği yapmıyosan yine dene hiç bir zaman geç değil. He bu arada hala sigarayı bırakamadım :hi:

---> -Meftun-

Seni tanımak güzel.yazdıklarını begenerek okuyorum.inşallah hayalini kurduğun herşey gerçekleşir...
:3dgxr:

Yıllar geçti...Bu foruma girmeyeli ve ben bu sayfayı açalı yıllar geçti. Şuanda 29 yaşındayım ve hala aktif olup olmadığını bilmediğim bir foruma yazıyorum. Zaman tünelinde gibi hissettiriyor buraya yazdığım eski şiirler. 18 Yaşımı özledim. Ama yazmışken söylim. Artık sevdiğim mesleği yapıyorum ve hala yazıyorum. Sigarayı hala bırakmadım. Eskilerden kimse kalmamıştır ama buradaki eski sıcak sohbetleri özledim. 10 yıl sonra görüşmek üzere...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri