Mazoşist.

---> 3nf3kSiy0N

Tatto dovme mi oluyor? Dovme ise neden insanlar tatto derlerde dovme demeler?

Kendini gayet iyi fiade etmissin. Insanin kendine has yasam tarzi olmasini herzmana sevmissimdir. Baskalari begensin yada begenmesin. Iyi yada kotu. Tarzi olan insanlari severim. Cunki ne istediklerini neleri sevip sevmediklerini bilirler. Belirsiz ortada yasamazlar.

Tandigima memnun oldum.

Aslına Bakarsan İkisi Farklı Şeyler Ama Ülkemizde Tattoo Ya Dövme Deniliyo Malesef Biraz İnternetten Araştırırsan Bulursun :) Bende Memnun Oldum :) Güzel Yorumların İçin Teşekkürler :)

---> 3nf3kSiy0N

Dostum Çok İyi Şarkı Hatta Saatlerce Aralıksız Dinlemişliğim Var Eyvallah :) Ama Videoyu Link Olarak Yayınlamak Yasak Diye Biliyorum Ben :)

yasaklar çiğnenmek içindir boşver = )

şarkıyı ilk duydugumdan bugüne hala dinliyorum 1 kere açınca kalıyo öyle sürekli tekrarda : ))

---> 3nf3kSiy0N

378894_10150430344048147_1326201445_n.jpg

Can Sıkıntısı İşte :)
bilgisayardan cikti dimi

---> 3nf3kSiy0N

Aslına Bakarsan İkisi Farklı Şeyler Ama Ülkemizde Tattoo Ya Dövme Deniliyo Malesef Biraz İnternetten Araştırırsan Bulursun :) Bende Memnun Oldum :) Güzel Yorumların İçin Teşekkürler :)

Yok ayni seymi diye soruyorum zaten once :)
Fazla bilgim yok ama fazla sevmiyorum es deger kelimelerin yabancisini kullanmasini.
:)
Rica ederim. Sen kendini tanittigin icin biz tsk ederiz.

---> 3nf3kSiy0N

bende karakalem cizim yapiyorum iki uc tane paylasmistim bende cizmeyi cok seviyorum :) emegine saglik harika bir insansin

Teşekkürler Öyle Amatörce Bişeyler Yapmaya Çalşıyorum :)

Yok ayni seymi diye soruyorum zaten once :)
Fazla bilgim yok ama fazla sevmiyorum es deger kelimelerin yabancisini kullanmasini.
:)
Rica ederim. Sen kendini tanittigin icin biz tsk ederiz.

Olur Mu Öyle Şey Ya Ben Teşekkür Ederim :)

---> 3nf3kSiy0N

Beğendiğim Bayanlar (Devam)

Eva Green
Eva_Green_(Headshot).jpg

Yolandi Visser
tumblr_moo0j9fpvQ1s905iwo1_500.gif

Astrid Berges-Frisbey
astrid-berges-frisbey-hairstyles.jpg

Hande Soral
hande-soral-resim-003.jpg

Deniz Çakır
deniz-cakir-boyu-kilosu-kac-yasinda-nereli-kimdir.jpg

Merve Boluğur
170115-merve-bolugur-roportaj--10.jpg

Kristen Stewart
rs_634x1024-131129182212-634.Kristen-Stewart-New-Tattoo-LA.ms.112913.JPG

Begüm Bingöl
580552_356294384481162_1782819032_n.jpg

---> 3nf3kSiy0N

Müziksiz okudum güzel sayfa kendini çok iyi anlatmış, tanıtmışsın.
Tişörtler bi harika. Geniş hayal ürünü ve uzun uğraşlar sonucu ortaya çıkmış. Hele o ilk tişörtle ilgili bir sürü cümle geldi aklıma yazı yazmak adına.
Unutmadan benim için çok önemli biriyle aynı ismi taşıyorsun. Kardeşcan olarak gördüm seni nedendir bilinmez. İsimden dolayı değil galiba bilmem. Bi fenerbahçeli olarak sempatik geldin bana :) şaka şaka takımına laf etmiyorum. Etmem. Hepimiz insanız. Uzun tanıtıma uzun yazdım. Çenem düştü affola :R

Saygılar. :)

Son düzenleme:
---> 3nf3kSiy0N

Müziksiz okudum güzel sayfa kendini çok iyi anlatmış, tanıtmışsın.
Tişörtler bi harika. Geniş hayal ürünü ve uzun uğraşlar sonucu ortaya çıkmış. Hele o ilk tişörtle ilgili bir sürü cümle geldi aklıma yazı yazmak adına. Neyse bende çok konuşmayayım.
Unutmadan benim için çok önemli biriyle aynı ismi taşıyorsun. Kardeşcan olarak gördüm seni nedendir bilinmez. İsimden dolayı değil galiba bilmem. Bi fenerbahçeli olarak sempatik geldin bana :) şaka şaka takımına laf etmiyorum. Etmem. Hepimiz insanız. Uzun tanıtıma uzun yazdım. Çenem düştü affola :R

Saygılar. :)

Teşekkürler :) İlk T-Shirt Le İlgili Ne Geldi Aklına Merak Ettim Doğrusu :) Kiminle Aynı Adı Taşıdığımıda Biliyorum :) Yorumun İçin Çok Teşekkür Ederim :) Uzun Yazmak İyidir Ya Her Zaman :)

---> 3nf3kSiy0N

Teşekkürler :) İlk T-Shirt Le İlgili Ne Geldi Aklına Merak Ettim Doğrusu :) Kiminle Aynı Adı Taşıdığımıda Biliyorum :) Yorumun İçin Çok Teşekkür Ederim :) Uzun Yazmak İyidir Ya Her Zaman :)

Kalp bütün bedeni etkisi altına alıyor.
Bazı yerlere kan giderken bazı yerlere gitmiyor.
Duygulara benzettim işte. Bazı insanlara kanın vücutta hızlı gittiği gibi hızlı gidip bağlanıp aşık oluyoruz. Bazılarına ise damar tıkanıyor kan akışı olmuyor falan filan gibi selinin uydurmaları işte. :)

---> 3nf3kSiy0N

Kalp bütün bedeni etkisi altına alıyor.
Bazı yerlere kan giderken bazı yerlere gitmiyor.
Duygulara benzettim işte. Bazı insanlara kanın vücutta hızlı gittiği gibi hızlı gidip bağlanıp aşık oluyoruz. Bazılarına ise damar tıkanıyor kan akışı olmuyor falan filan gibi selinin uydurmaları işte. :)

Ben Tasarlarken Bunları Düşünmemiştim Ama Senin Yazdıklarında Mantıklı Ve Tasarımla Uyuşuyor :) Ama Şu Soldaki İron Fist (Çelik Yumruk ) Yazısı İşi Bozuyo :)

---> 3nf3kSiy0N

Ben Tasarlarken Bunları Düşünmemiştim Ama Senin Yazdıklarında Mantıklı Ve Tasarımla Uyuşuyor :) Ama Şu Soldaki İron Fist (Çelik Yumruk ) Yazısı İşi Bozuyo :)

Kalp de bi çelik yumruk o zaman. Onu kıran yıkan sadece kalbe kan akışını sağlayan deyip konuyu bağlayalım :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri