Mazoşist.
Kayıtlı Üye
Müziği Açın Da Öyle Okuyun Başka Türlü Tahammül Edemezsiniz
''Milletim beni istediği yerde yatırsın,yeter ki beni unutmasın. ''
Merhabalar
Ad: Özgür Ufuk
Soyad: ----
Yaş/D.Tarihi : 20 / 24 Şubat 1994
Doğum Yeri : İstanbul
Boy : 1.85
Kilo:70
Takım: Fenerbahçe / Kartalspor
Bunlar Temel Bilgilerdi Şimdi Detay
Öncelikle Biraz Kendimden Bahsediyim İstanbul Da Oturuyorum. Ailemden Ayrı Yaşıyorum Evimin Hep Kendi Koyduğum Düzende Olmasına Çok Dikkat Ederim. 2 Sene Öncesinde Sağ Açık Oynayan Bi Futbolcuydum Çakmakspordan Başlayıp Sırasyıla Adanaspor,Samsunspor,İstanbulspor Da Oynadıktan Sonra En Son Hayallerimin Takımı Olan Kartalspor'a Transfer Oldum Burada İlk Maçıma 60 Dk. De Girip 0-0 Olan Maçı 62. Dk 1-0 Yaptım. Maçı 1-0 Kazandık Ertesi Gün Antremanda Sağ Ayak Bileğim döndü Ve Diz Kapağım Çatladı Ve Böyle Futbolculuk Kariyerim Erken Sona Erdi.
Grafiker'lik Yapıyorum.(2 Parmağım Kırıldığı İçin Ara Verdim ) Boş Zamanlarımda Film, Müzik Ve Oyunlarla İlgileniyorum.
Çiğköfte Ve Sprite İle Besleniyorum
Yaşadığım Yerde Yeterince Sevilirim Ama Bazen İnsanlar Piercinglerim Ve Tattoolarım Yüzünden Biraz Tuhaf Bakıyolar Ama Olacak Okadar Artık
Yazı Yazmayı Pek Sevmem Sanırım Buraya Kadar Okumuşsanız Anlamışsınızdır.
Dijital Çizim Yapıyorum, Kendi Posterlerimi Kendim Tasarlıyorum T-shirt Lerimi Ve Ayakabılarımıda Kendim Tasarlıyorum. Evimin Neredeyse Her Yerinde Posterler Var Annem Gelince Biraz Azalıyolar ama Olsun
Tasarladığım T-shirtlerden Bazıları.
Buda Canan'la Beraber Tasarladığımız Ayakkabı
Bol Giyinmeyi Severim Yakın Zamanda Fotoda Atmayı Düşünüyorum.
Neşeli Biriyim Ciddi Olmayı Pek Başaramam. Açıktan Grafikerlik Ve Büro Yönetimi Okuyorum.
Lise Döneminde Çok Haylaz Biriydim Derslerim Oldukça İyidi Ama Davranışlarım Sıkıntılıydı.
Tam Bir Fenerbahçe Tutkunuyum. En Sevdiğim Futbolcular (Alex De Souza Kraldır.) Gökhan Gönül, Alper Potuk , Volkan Demirel, Axel Witsel.
En Beğendiğim Bayanlar:
Rihanna
Katy Perry
Miranda Kerr
Mıley Cyrus
Avril Lavigne:love3::love3:
Eva Simons
Demet Evgar:love3::love3::love3:
Zeynep Çamcı:love3::love3::love3::love3::love3:
Sıla Gençoğlu:love3:
İzlediğim Diziler: The Walking Dead , Breaking Bad , Arrow , Game Of Thrones , The Vampire Daires , Kardeş Payı
Sevdiğimiz Müzisyenler:Saian Sakulta Salkım, Vega , Redd, Emre Aydın , Şebnem Ferah:love3: , Haluk Levent , Pinhani , Teoman:3dgxk:Multitap ,Sıla , Elçin Orçun,Üçnoktabir , Cem Adrian .
Enya, Ed Sheeran , Epıca , Linkin Park , Evanescence , Avril Lavigne , Rihanna , Lena Del Rey :love3: , Sarah Jeffe ,
Evet Farkındayım Biraz Dağınık Oldu Ama Elimden Bu Geldi Güncel Tutmaya Çalışıcam Eklemediğim Tonla Bilgi Var Daha
Moderatör tarafında düzenlendi: