Mazoşist.

Mazoşist.

Kayıtlı Üye

Müziği Açın Da Öyle Okuyun Başka Türlü Tahammül Edemezsiniz :)

ataturk-179x300.jpg

''Milletim beni istediği yerde yatırsın,yeter ki beni unutmasın. ''

Merhabalar :)

Ad: Özgür Ufuk

Soyad: ----

Yaş/D.Tarihi : 20 / 24 Şubat 1994

Doğum Yeri : İstanbul

Boy : 1.85

Kilo:70

Takım: Fenerbahçe / Kartalspor

Bunlar Temel Bilgilerdi Şimdi Detay :)

Öncelikle Biraz Kendimden Bahsediyim İstanbul Da Oturuyorum. Ailemden Ayrı Yaşıyorum Evimin Hep Kendi Koyduğum Düzende Olmasına Çok Dikkat Ederim. 2 Sene Öncesinde Sağ Açık Oynayan Bi Futbolcuydum Çakmakspordan Başlayıp Sırasyıla Adanaspor,Samsunspor,İstanbulspor Da Oynadıktan Sonra En Son Hayallerimin Takımı Olan Kartalspor'a Transfer Oldum Burada İlk Maçıma 60 Dk. De Girip 0-0 Olan Maçı 62. Dk 1-0 Yaptım. Maçı 1-0 Kazandık Ertesi Gün Antremanda Sağ Ayak Bileğim döndü Ve Diz Kapağım Çatladı Ve Böyle Futbolculuk Kariyerim Erken Sona Erdi.

Grafiker'lik Yapıyorum.(2 Parmağım Kırıldığı İçin Ara Verdim :) ) Boş Zamanlarımda Film, Müzik Ve Oyunlarla İlgileniyorum.

Çiğköfte Ve Sprite İle Besleniyorum :)

Yaşadığım Yerde Yeterince Sevilirim Ama Bazen İnsanlar Piercinglerim Ve Tattoolarım Yüzünden Biraz Tuhaf Bakıyolar Ama Olacak Okadar Artık :)

Yazı Yazmayı Pek Sevmem Sanırım Buraya Kadar Okumuşsanız Anlamışsınızdır.
Dijital Çizim Yapıyorum, Kendi Posterlerimi Kendim Tasarlıyorum T-shirt Lerimi Ve Ayakabılarımıda Kendim Tasarlıyorum. Evimin Neredeyse Her Yerinde Posterler Var Annem Gelince Biraz Azalıyolar ama Olsun :)

Tasarladığım T-shirtlerden Bazıları.
vzrX6r.jpg

rLn60P.jpg

glE2vZ.jpg

Buda Canan'la Beraber Tasarladığımız Ayakkabı :)
XWm9jO.jpg

Bol Giyinmeyi Severim Yakın Zamanda Fotoda Atmayı Düşünüyorum. :)

Neşeli Biriyim Ciddi Olmayı Pek Başaramam. Açıktan Grafikerlik Ve Büro Yönetimi Okuyorum.

Lise Döneminde Çok Haylaz Biriydim Derslerim Oldukça İyidi Ama Davranışlarım Sıkıntılıydı.

Tam Bir Fenerbahçe Tutkunuyum. En Sevdiğim Futbolcular (Alex De Souza Kraldır.) Gökhan Gönül, Alper Potuk , Volkan Demirel, Axel Witsel.

En Beğendiğim Bayanlar:

Rihanna
VpmPJV.jpg

Katy Perry
katy-perry_416x416.jpg

Miranda Kerr
Miranda%20Kerr%20Beautiful%20Full%20HD%20Wallpaper%20-129.jpg

Mıley Cyrus
14.jpg

Avril Lavigne:love3::love3:
Avril+Lavigne+tumblr_lhvdgd3LXc1qh7ubvo1_500.jpg

Eva Simons
eva-simons-203301.jpg

Demet Evgar:love3::love3::love3:
demet_evgar21.jpg

Zeynep Çamcı:love3::love3::love3::love3::love3:

Sıla Gençoğlu:love3:
sila-gencoglu_70551.jpg

İzlediğim Diziler: The Walking Dead , Breaking Bad , Arrow , Game Of Thrones , The Vampire Daires , Kardeş Payı :)

Sevdiğimiz Müzisyenler:Saian Sakulta Salkım, Vega , Redd, Emre Aydın , Şebnem Ferah:love3: , Haluk Levent , Pinhani , Teoman:3dgxk:Multitap ,Sıla , Elçin Orçun,Üçnoktabir , Cem Adrian .

Enya, Ed Sheeran , Epıca , Linkin Park , Evanescence , Avril Lavigne , Rihanna , Lena Del Rey :love3: , Sarah Jeffe ,

Evet Farkındayım Biraz Dağınık Oldu Ama Elimden Bu Geldi Güncel Tutmaya Çalışıcam Eklemediğim Tonla Bilgi Var Daha :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> 3nf3kSiy0N

Heey, sende Redd dinliyorsunn :D
Kalbinde öyle bi rahatsızlıgı olan birisi icin futbol oynamak riskli degil mi? Benim arkadasımda kalbinden rahatsız, ona cok fazla kosmak yasak degil ki futbol :)
Tasarımlarını da beğendim. Hayal gücün çok iyi :)
Sürekli neşeli olmanda gayet iyi bi özellik, bunu korumaya bak :)
Neyse fazla yazdım galiba, seni tanımak güzeldi, tekrar memnun oldum Özgür :Ü

Son düzenleme:
---> 3nf3kSiy0N

Seni Tanimak Güzeldi...

Yazi Sevmedigine Ragmen Güzel Tanitmissin Kendini ...

Canan Kim :))) ?

---> 3nf3kSiy0N

Heey, sende Redd dinliyorsunn :D
Kalbinde öyle bi rahatsızlıgı olan birisi icin futbol oynamak riskli degil mi? Benim arkadasımda kalbinden rahatsız, ona cok fazla kosmak yasak degil ki futbol :)
Tasarımlarını da beğendim. Hayal gücün çok iyi :)
Sürekli neşeli olmanda gayet iyi bi özellik, bunu korumaya bak :)
Neyse fazla yazdım galiba, seni tanımak güzeldi, tekrar memnun oldum Özgür :Ü

Evet Riskli Zaten Transfer Olduğumda Sağlık Kontrolünden Geçerken Hastalığımdan Haberdar Oldum. Tasarımlarımı Da Beğendiğin İçin Teşekkürler Amatörce Yapmaya Çalışıyorum :) Bende Memnun Oldum :)

Seni Tanimak Güzeldi...

Yazi Sevmedigine Ragmen Güzel Tanitmissin Kendini ...

Canan Kim :))) ?

Teşekkürler :) Canan En Yakın Arkadaşım İlk Okul Orta Okul Lise Hepsinde Birlikteydik :)

---> 3nf3kSiy0N

İsmini cok severim Özgür Ufuk :) tasarimlarina bayildim cok dolu bir hayatin olmus futbol deneyimine sahipsin olsun tasarimda bir harikasin gercekten bayildimm ozellikle o iskelet kafa cok iyisin bu iste tebrik ederim basarili + olsun haylazlikta olsun biraz gercekten cok iyi iki bölüm okumak Grafik okuman cok cok guzel inş.hayatin boyunca hep boyle ilerler ve mutlu olursun sevdiklerinLe..Allah yolunu hep acik etsin Ufuk :)

---> 3nf3kSiy0N

İsmini cok severim Özgür Ufuk :) tasarimlarina bayildim cok dolu bir hayatin olmus futbol deneyimine sahipsin olsun tasarimda bir harikasin gercekten bayildimm ozellikle o iskelet kafa cok iyisin bu iste tebrik ederim basarili + olsun haylazlikta olsun biraz gercekten cok iyi iki bölüm okumak Grafik okuman cok cok guzel inş.hayatin boyunca hep boyle ilerler ve mutlu olursun sevdiklerinLe..Allah yolunu hep acik etsin Ufuk :)

Güzel Dileklerin İçi Çok Teşekkür Ederim . Ama Ben Biraz Fazla Haylaz Abartılacak Kadar Her Neyse Geçmişte Kaldı :)

---> 3nf3kSiy0N

Evet Riskli Zaten Transfer Olduğumda Sağlık Kontrolünden Geçerken Hastalığımdan Haberdar Oldum. Tasarımlarımı Da Beğendiğin İçin Teşekkürler Amatörce Yapmaya Çalışıyorum :) Bende Memnun Oldum :)

Teşekkürler :) Canan En Yakın Arkadaşım İlk Okul Orta Okul Lise Hepsinde Birlikteydik :)

:)) Anladim Birden Canan Okuyunca Bizim Hayalistmi Acaba Dedim :)))

Bu Arada Kalp Hastaligi Ilgili Birsey Okumadim :)))

Atladim Sandim Ilk Okudugumda 2 Sefer Okudum Yazmio :)))

---> 3nf3kSiy0N

:)) Anladim Birden Canan Okuyunca Bizim Hayalistmi Acaba Dedim :)))

Bu Arada Kalp Hastaligi Ilgili Birsey Okumadim :)))

Atladim Sandim Ilk Okudugumda 2 Sefer Okudum Yazmio :)))

Onun İçin Farklı Bi Konu Açmıştım Bidaha Eklesem Böyle Hastalığını İnsanların Gözüne Güzüne Sokan İnsanlar Gibi Hissederdim Açıkcası O Yüzden Eklemedim :)

Zaten Ameliyatta İptal Oldu.

---> 3nf3kSiy0N

Güzel Dileklerin İçi Çok Teşekkür Ederim . Ama Ben Biraz Fazla Haylaz Abartılacak Kadar Her Neyse Geçmişte Kaldı :)
:D hepimiz öyleyizdir muhakkak keske kucukluk arkadasim olsaydin senle ne haylazliklar yapardik biz köyde resmen bir çete olmustuk köy perisandi bizden ama hergun birini ele veriyorduk malesef:D adimiz cikmisti baskalari agaclara giriyordu siz giriyorsunuz denildi o yandan cok kötüydü ya hihi seni tanidigima memnun oldum canim benim ne kadar sicakkanlida :)

---> 3nf3kSiy0N

:D hepimiz öyleyizdir muhakkak keske kucukluk arkadasim olsaydin senle ne haylazliklar yapardik biz köyde resmen bir çete olmustuk köy perisandi bizden ama hergun birini ele veriyorduk malesef:D adimiz cikmisti baskalari agaclara giriyordu siz giriyorsunuz denildi o yandan cok kötüydü ya hihi seni tanidigima memnun oldum canim benim ne kadar sicakkanlida :)

Aynen Bazen Yapmadığım Şeylerde De Okul Müdür Hocalar Felan İlk Gelip Özgür Nerde Onu Bi Bulun Derlerdi :) Bende Çok Memnun Oldum :)

---> 3nf3kSiy0N

Memnun oldum kardeşim izlediğin dizilerin hepsini bende izledim iyidirler begendiğin hatunlarda yengen olur ona göre :D tattoolarıda koysana merak ettim :D

---> 3nf3kSiy0N

Memnun oldum kardeşim izlediğin dizilerin hepsini bende izledim iyidirler begendiğin hatunlarda yengen olur ona göre :D tattoolarıda koysana merak ettim :D

Tattoları Koyucam Ya Telefonum Servisten Gelir Gelmez Foto Çekip Yüklemeyi Düşünüyorum :) Ama Beklenti Büyük Olmasın 5 Tane Var İki Kol Bi Boyun İki de Göğüste :)

---> 3nf3kSiy0N

Tatto dovme mi oluyor? Dovme ise neden insanlar tatto derlerde dovme demeler?

Kendini gayet iyi fiade etmissin. Insanin kendine has yasam tarzi olmasini herzmana sevmissimdir. Baskalari begensin yada begenmesin. Iyi yada kotu. Tarzi olan insanlari severim. Cunki ne istediklerini neleri sevip sevmediklerini bilirler. Belirsiz ortada yasamazlar.

Tandigima memnun oldum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri