Maviliğime Gidiyorum

RappeR_qiRL

Banned
Unutulurmu gidişler...
Söner gider birer birer hayaller. Unutulduğunu hissettiğinde canını acıtan o gerçek sarar bütün benliğini.
Yokluğunla ısıtırken kendimi... İhanetlerimi düşünürüm!

Sessizce simsiyah... Nefes verir gibi soluyordu benim aşkım da!

Alıp başını gidemez. Gitse ne olur ki?

Verimsiz toprak gibi... Yağmuru bekleyen yeşillik gibi!
Anlayamaz belkide anlatamaz. Aslında kırmadan anlatmak ister ama dudaklardan dökülemez sözcükler...
Korkar, susar... Usulca susarlar sabahı bekler...

Maviliği özlerim belki de...

Sahilin sessizliğini özlerim, sonra da temmuz akşamının bana yaşattığı acı sıkar sessizliğimi...

Şimdi güneş yıprattı hayallerimi...
Şimdi karanlığım ellini uzattı.
Tutmalımıyım bilmiyorum, sanırım farkında olmadan karanlığıma yenildim.

Özgür bir denizci gibi! Mavliğimde kaybolmayı seçtim. Yıpranmış hayallerimle maviliğime gidiyorum.

İnanmassın ama korkuyorum. Acıyla bu kez yüzleşiyorum.

Kopkoyu karanlığımda bıraktım seni... Maviliğime gidiyorum....

Öncelikle merhaba.

Siteye üye olma nedenlerimden biri de bu yazıdır. Çünkü kendisi bana aittir.
''pucca'' rumuzuyla aldığınız sitede zaten belirtilmiştir. Özgün yazılar da dır.
Beğenmenize sevindim ama altında pucca ibaresini görmek gaha güzel olur-du. Sonuçta bir emek var.

Teşekkürler, saygılar...
€diT NaLeD

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu senden alıntı değil sitede alıntı yazıyorsada ben zaten bunu altına not ederim sitenin reklamını bi daha vermezsen seviniriz bence bahane etme bunları reklam vermek icin

bu senden alıntı değil sitede alıntı yazıyorsada ben zaten bunu altına not ederim sitenin reklamını bi daha vermezsen seviniriz bence bahane etme bunları reklam vermek icin

Niye reklam yapmak isteyeyim ki? Zaten kendini tanıtmış bir site... Buna hiç gerek yok. Yanlış anlayıp, ön yargıyla davranmanızda çok yanlış ayrıca... Yeni üyelere bu şekilde davranılıyorsa, bilemeyeceğim. Ben sadece bana ait olduğunu belirtmek istedim hepsu bu..

Lütfen başka manalar çıkarmayınız.

Beğendiğiniz için teşekkür ediyorum.
Saygılar.

bnde diormki ben bunu baska bi siteden aldım altında alıntı yazmadıgından dolayı bende alıntı yazmadım bide sitenizin ismini vermeniz yasak

bnde diormki ben bunu baska bi siteden aldım altında alıntı yazmadıgından dolayı bende alıntı yazmadım bide sitenizin ismini vermeniz yasak

Ben sizi anlıyorum, ben sadece benim olduğunu belirttim. Site ismi vs. birdaha vermem yasak olduğu konusunda bir bilgim yoktu.
Ayrıca başka siteden aldığınızı anladım. Her neyse, keşke isimler veya hiç olmassa alıntı ibaresi konsa.. Bence her yazmayı seven veya ''yazar'' için çok mutluluk verici olur.
Teşekkürler.

pucca bır daha reklam verme sana ılk ve son uyarı .

TesekkurLer ıkınızede ..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri