HayR
_aBuRcUbur_ Bayan Üye 11 Ağu 2008 #64 hayır hiç sevmiyorum ne sevecem onun gibi adamı havalı neyse bu sene gidiyomuş çook mutluyum
Ms.Tekinkus Bayan Üye 7 Ara 2008 #71 nefred ediorm.. cnku sınıftan bi kızLa araLarnda bişiLer war!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 7 Ara 2008 #72 nhL^^' Alıntı: nefred ediorm.. cnku sınıftan bi kızLa araLarnda bişiLer war!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... yuhhhhh .. sen kaça gidiyorsun ?
nhL^^' Alıntı: nefred ediorm.. cnku sınıftan bi kızLa araLarnda bişiLer war!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... yuhhhhh .. sen kaça gidiyorsun ?
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 7 Ara 2008 #74 nhL^^' Alıntı: Lise 2 we hoca 32 yaşnda..! Genişletmek için tıkla ... maşallahhhh
Ada Ceylin Bayan Üye 8 Ara 2008 #77 matematik ögretmenim babamdı o yüzden seviyodumünivdekini saymıyorum
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 8 Ara 2008 #78 besledıgım duyguları kımse tarıf edemez saolsun bana cogu zaman bana karsı besledıgı duygularını ıfade eder bende sıze karsı bos degılım hocam derım (ne o benı ne ben onu sevıyorum)
besledıgım duyguları kımse tarıf edemez saolsun bana cogu zaman bana karsı besledıgı duygularını ıfade eder bende sıze karsı bos degılım hocam derım (ne o benı ne ben onu sevıyorum)