masumanee bi itiraff

---> masumanee bi itiraff

Ölçünüzü yaptıklarınızla gösteriyorsunuz zaten bana gerek yok.
Ha madem konu açılmıs yorumunu yaparız.

yorum yapabilirsin actıgım konuya ama karsındaki insani kücük görerek inciterek ezerek yapamazsın hakkın yoktur. neyse konuyu uzatma

kaç aydır izliyorum onu:) ama milletin onun arkasından konusan bi tip vede dürüst degil. o yüzden sevmedim sevemiyorum

ofis ortamlarinda bir donem bende yoneticilik yaptim
hemde seninle ayni sektor de o nedenle seni anlamakta zorlanmiyorum..:D
dogru olani yapmissin,kanimca :D

Hiç mi acıman yok tatlım :8: Yazık kimbilir ne kadar üzülmüştürr hahaha
Aşk iştee :2:

canım bu hayatta iki insani sevmem birinci kendi cok akıllı sanan ikincisi cok dedikodu yapan ,, bunların ikiside mecvut olunca böle bi nadya cikio ortaya :)

canım bu hayatta iki insani sevmem birinci kendi cok akıllı sanan ikincisi cok dedikodu yapan ,, bunların ikiside mecvut olunca böle bi nadya cikio ortaya :)

Ben napmışım ya ? Ben kendimi akıllı sanmadım hçbi zaman ve kmsenin arkasından da dedikodu yapmadım :19::91:

yorum yapabilirsin actıgım konuya ama karsındaki insani kücük görerek inciterek ezerek yapamazsın hakkın yoktur. neyse konuyu uzatma
Küçük görme yada ezme gibi bir niyetim yok davranışınız bunların teminatıdır.
İncittiğim için ise özür dilerim.

4 dörtlük calismasina ragmen

Bir insana ne kadar gıcık olursan ol eğer işini doğru dürüst yapıyorsa işle ilgili hiç bir hakkın yok bunu yapmaya, kişisel problemlerini kendi çerçevende halletsen daha güzel olurmuş..

Sonuçta kul hakkı ..

sezenim bebegim hakedio :D

milletin arkasından sürekli dedikodu yapar yalan yanlıs ayrıca benimde + :DDD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri