---> MasaüsTünüz NasıL ? :11:
MyRa Banned 4 Kas 2010 #244 ---> MasaüsTünüz NasıL ? MasaüsTünüz NasıL ? iyi valla sizinki nasıl... :175:
perii Banned 4 Ocak 2011 #251 ---> MasaüsTünüz NasıL ? senin masa ustune benımkı gıbı karabalık gusel
BravehearTs Kayıtlı Üye 6 Ocak 2011 #254 ---> MasaüsTünüz NasıL ? tam da aslıdan beklediğim gibi bi masa üstüxD buda benim masaüstü
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 7 Ocak 2011 #255 ---> MasaüsTünüz NasıL ? sadelikten yanayım her zaman xD
ashli Bayan Üye 7 Ocak 2011 #256 ---> MasaüsTünüz NasıL ? BravehearTs' Alıntı: tam da aslıdan beklediğim gibi bi masa üstüxD buda benim masaüstü Genişletmek için tıkla ... Beklentilerini boşa çıkarmadığıma sevindim hahaha Why so serious xD 4MinoRMacH1Né' Alıntı: sadelikten yanayım her zaman xD Genişletmek için tıkla ... Sadeliğine bişi demiyorum da bir kez olsun bir resim kullan şu masaüstünde hahaha
---> MasaüsTünüz NasıL ? BravehearTs' Alıntı: tam da aslıdan beklediğim gibi bi masa üstüxD buda benim masaüstü Genişletmek için tıkla ... Beklentilerini boşa çıkarmadığıma sevindim hahaha Why so serious xD 4MinoRMacH1Né' Alıntı: sadelikten yanayım her zaman xD Genişletmek için tıkla ... Sadeliğine bişi demiyorum da bir kez olsun bir resim kullan şu masaüstünde hahaha
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 7 Ocak 2011 #257 ---> MasaüsTünüz NasıL ? ashli' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hepsi gülmü ikonların xD
ashli Bayan Üye 7 Ocak 2011 #258 ---> MasaüsTünüz NasıL ? ßy_ChéqiCi' Alıntı: Hepsi gülmü ikonların xD Genişletmek için tıkla ... Güller kalpler kelebekler benim tarzım işte hahaha
---> MasaüsTünüz NasıL ? ßy_ChéqiCi' Alıntı: Hepsi gülmü ikonların xD Genişletmek için tıkla ... Güller kalpler kelebekler benim tarzım işte hahaha
N ` nazLı .. Bayan Üye 7 Ocak 2011 #259 ---> MasaüsTünüz NasıL ? Aslımın ne kadar pozitif bi insan olduğu masaüstünden belli ya xD Hayat bi tek sana mı güzel Aslım ? xD
---> MasaüsTünüz NasıL ? Aslımın ne kadar pozitif bi insan olduğu masaüstünden belli ya xD Hayat bi tek sana mı güzel Aslım ? xD
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 7 Ocak 2011 #260 ---> MasaüsTünüz NasıL ? bence cok güzel bi manzara xD