Herkese iyi günler gezinirken merak edip daldım içeri, umarım iyi anlaşırız.
Maruvera Kayıtlı Üye 25 Ağu 2012 #1 Herkese iyi günler gezinirken merak edip daldım içeri, umarım iyi anlaşırız.
Maruvera Kayıtlı Üye 25 Ağu 2012 #4 ---> Maruvera Peki. Emre ben. İstanbul'da yaşıyorum 25 yaşındayım. Forum sitesi muhabbetleri hoşuma gidiyo, internetin en sevdiğim yanıdır.
---> Maruvera Peki. Emre ben. İstanbul'da yaşıyorum 25 yaşındayım. Forum sitesi muhabbetleri hoşuma gidiyo, internetin en sevdiğim yanıdır.
Maruvera Kayıtlı Üye 25 Ağu 2012 #6 ---> Maruvera Fatih 34' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Eyw. kardeşim hoşbuldum.
Maruvera Kayıtlı Üye 25 Ağu 2012 #7 ---> Maruvera Amor' Alıntı: Hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Maruvera Kayıtlı Üye 25 Ağu 2012 #9 ---> Maruvera Bakındım biraz gayet güzel bi yer zamanla sızarım içinize =)
Lilith Daughter of the Void Admin 27 Ağu 2012 #19 ---> Maruvera Bende yaklasık iki yıl önce merak edip dalmıstım. :I Çıkamadım sonra. :kopkop: Hosgeldin umarım kalıcı olursun, eğlenirsin. :Ü İyi forumlar..
---> Maruvera Bende yaklasık iki yıl önce merak edip dalmıstım. :I Çıkamadım sonra. :kopkop: Hosgeldin umarım kalıcı olursun, eğlenirsin. :Ü İyi forumlar..