Dün akşam erkenden uyudum. Rüyalarda daldım.Staddayım bağırıyorum Haydi Bastır Sanlı Kartalım Fenere Cimboma koyalım Anınla Şanınla Sen yürü Arkanda Taraftarın gücü . . .
Erinç babasını kaybetmiş.Hayatını anlamlı kılan babasını Hali yeti ruh iyesi nedir az çok tahmin ediyorum Adamın dünyası yıkılmış ama yazacak bir şeyler buluyor
Beşiktaş’lı kardeşleri için
Optik başkan vefat etti.Tanıyan tanımayan herkes ağladı.Son zamanlarda eş dost gidenler çok oldu öteki dünyaya.Ama tanımadığım bir merhabam olmayan kimseye sırf benim gibi olduğu için aynı renklere deli divane olduğu için ağladım.
Yıllar önce bir kupa maçı Beşiktaş Galatasaray 2 – 0 dan 2 – 2 oldu ama ilk maç 1 – 0 bittiği için kupayı kaybetmiştik. Hüngür hüngür ağladım.
Hayatımız akıp gidiyor hayatımıza girip çıkanlar oluyor kimimiz babasını amcasını kaybediyor kimimiz zor hayatta çöküp gidiyor kimi Mehdi gibi hapislerde çürüyor ama hayata bağlayan tek noktamız deli gibi aşk BeşiktAŞK.
- Sevgilin terk eder
Beşiktaş’ım benim biricik sevgilim
Söyle senden başka kimim var benim
- Hayatın her anı kötüdür her şey üst üste gelir
Beşiktaş’ım hayat sensin dünyam sensin her şey sensin
Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin
- Ölüm yakındır hayatın her anındadır
Korkutmaz bizleri musalla taşı
ölümüne seviyoruz Beşiktaş’ı
- Bazı şeyler açıklanamaz deriz
Aşk değil sevgi değil
Beşiktaş’ım delilik bu
- İnancımız yitse de inandırmak isteriz
Çocuklar inanın inanın çoçuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
- Paraya esir olmak istemeyiz bazı anlar
Ne para ne araba ne de manita
Çok ta .ikimde bu dünya
Duysun alem böyle aşkı
Hayat bu gelir geçer
Senle dolu tüm seneler
Ne cimbom ne Fener
Ölene dek Bu kalp seni sever…
Erinç babasını kaybetmiş.Hayatını anlamlı kılan babasını Hali yeti ruh iyesi nedir az çok tahmin ediyorum Adamın dünyası yıkılmış ama yazacak bir şeyler buluyor
Beşiktaş’lı kardeşleri için
Optik başkan vefat etti.Tanıyan tanımayan herkes ağladı.Son zamanlarda eş dost gidenler çok oldu öteki dünyaya.Ama tanımadığım bir merhabam olmayan kimseye sırf benim gibi olduğu için aynı renklere deli divane olduğu için ağladım.
Yıllar önce bir kupa maçı Beşiktaş Galatasaray 2 – 0 dan 2 – 2 oldu ama ilk maç 1 – 0 bittiği için kupayı kaybetmiştik. Hüngür hüngür ağladım.
Hayatımız akıp gidiyor hayatımıza girip çıkanlar oluyor kimimiz babasını amcasını kaybediyor kimimiz zor hayatta çöküp gidiyor kimi Mehdi gibi hapislerde çürüyor ama hayata bağlayan tek noktamız deli gibi aşk BeşiktAŞK.
- Sevgilin terk eder
Beşiktaş’ım benim biricik sevgilim
Söyle senden başka kimim var benim
- Hayatın her anı kötüdür her şey üst üste gelir
Beşiktaş’ım hayat sensin dünyam sensin her şey sensin
Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin
- Ölüm yakındır hayatın her anındadır
Korkutmaz bizleri musalla taşı
ölümüne seviyoruz Beşiktaş’ı
- Bazı şeyler açıklanamaz deriz
Aşk değil sevgi değil
Beşiktaş’ım delilik bu