Manası yok....

hehe hehe ya yapma nolur bu nasi bi gunluk artik pembe dizi gibi oldun merakla her sayini bekliom :D :D :p

sen cok yasa emi (:)

.... Allah belanı versin ramazan.... seni rüyamda gördüm dün gece... ama akşam yazıcam sana.. şu rüya cafeye bi gidem de... ordan çok malzeme çıkiiiiii....

**** bu dünyanın... etrafımdaki yalan insanların... hırrr
arkasından konuştukları en iyi dostlarımı parselleyip mutluluk oyunları çiziyolar... ikiyüzlü insanlar.. sabrediyorum elbet biz nasıl gördüysek yüzünüzü onlarda görücek... herkes gidicek ve yine bi ben kalıcam dostları...
işte o gün ağzınızdan çıkan cümleleri sokucam b.......
insanlık yaptık zamanında , laf işittirmedik... ama ordan eziklik olarak görülüyor heralde.. seni ben varya :181:
**** ben senin.... ayrı bi MALSINNNN :147: sen... üstünde eski sevgililerinin aldıklarıyla hava atarsın... ucuz insan.. çıkarsan çıplak kalırsın...
sabaha kadar kominizm konuşmayı bi bok sanarsın... ulan kavgam kitabını okudum diye geçinirsinnn.. bildiğin söylenenlerden öte değil... sınadımya ordan konuşuyorum..seni ben lafımla bile ikiye katlarım ya zamanında rencide etmememk için sustum.. iyi b.k yedim... bundan sonra sonuna kadar kötülük...
Daha cinsel tercihin bile belli değil.... erkek kız farketmez.. fomoseksüel sapık..
Siyasette taraf tutarsın bunda bari bi tarafı seçseydinnn...

Sıra sende ramazan... sen arkasından konuştukların yetmemiş gibi bide o insanın suratına bakar sohbet edersin... zamanında tükürdüklerini böyle yalarsın...

Allah hepinizin belasını veriri... ben o zmanı kendim yaratıcam... yapabileceklerimin bana yararı size zararı olacak.. o malüm gün gelecek...

:91: veeeeee ben güçlüyüm bunların hepsinin altından kalkıcam.... Sizde gerizekalı gibi kendi acizliğinize yanacaksınız...

SON SÖZÜM SİZE... Kibir şeytanın en sevdiği huydurrrr.... Kendinizi hala bi b.k saymakla yetinip durun ucubeler...

eeeee.. yeni bir depresyon döneminide atlattıktan sonra yine birlikteyiz günlük.....
Dışarda 1 metre kar var... bugünü tatil yaptılar bize... üni ye tatil olmazdı biliyorum ama valimize az söven olmadı akşam.. o da hissettimi ne yaptı bu gariban yurt öğrencilerine acıdı heralde..Bir güncük tatil yaptı ama tipi devam ediyooo bence yarında tatil..oleyyyyy..
Dün yurtdan çıkimmm bi para çekmeye dedim... kafamda bere bi tek gözlerim gözüküyodu... şu bizim askeriye varya :) işte ordan tam geçiyodumki... patdananak yere düştüm... kafayı bi kaldırırımki nöbetçi kulübesindeki asker pis pis gülüyo... GÖZÜN ÇIKSINN.... diyede bağırdım ona ohh stress de atdım... bide lazer tutuyooo utanmadan...ahuhahahahha
eee yurtda pek bi tıkılı kaldımdan olsa gerek reklamlara fazla dikkat eder oldum... anlamadığım şey niye şu kabızlık giderici yoğurtların sadece bayanlar üzerine indeks edilmesi.. ne yani erkekler kabız olmuyodamı reklemlarda bu hep bayanların sorunu gibi gösteriliyo... şimdi o reklamdan canım kaancım tangözecim çıkıp bunu yiyin kabız olmayın dese valla herkes alır.. en azından ben alırım yahu... nese aklıma geldikçe dökülürüm günlükcümmm....
İT RAMAZANNNNNNNN....( OHHHHH)

...

uzun bir aradan sonra yine bennn :)
bu günlerde hayatımda olan öyle komik şeyler yok.. genelde sıkıntı , para, ve sırtımdan vurulma sahneleri içindeyim...omuzum ağrıyoooo çok yorgunum bee... şöle bi güzel uyusam.. karnımda tok, sigarada var, daha ne istim bilmem... erkek arkadaşımdav yanımda :) odayı topluyoo oda pek bi sinirli gerçi... benim mi toplamam gerekirdiki ehe ...
bilboard kurtcuğumun (nirvana) devvvvvv posterini vermiş... bugün astık ahmetin odasına ( kendisi benim pek sevdiğim sevgilim ) pek bi güzel... baya bi devasa... alan varsa demek istedimi anlamıştır kesin..
Şu kredi kartımda bokluk çıkarttı bugün.. ben asgerimi yatırmışım :) sen gel limiti aç ve bana para verme... insanın parası olupta kullanamaması gibi kötü bi durumda olması nekadar koyuyor bi bilseniz...
nese ben kaçar.. bi ara gene yazarım...:150:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri