**** bu dünyanın... etrafımdaki yalan insanların... hırrr
arkasından konuştukları en iyi dostlarımı parselleyip mutluluk oyunları çiziyolar... ikiyüzlü insanlar.. sabrediyorum elbet biz nasıl gördüysek yüzünüzü onlarda görücek... herkes gidicek ve yine bi ben kalıcam dostları...
işte o gün ağzınızdan çıkan cümleleri sokucam b.......
insanlık yaptık zamanında , laf işittirmedik... ama ordan eziklik olarak görülüyor heralde.. seni ben varya :181:
**** ben senin.... ayrı bi MALSINNNN :147: sen... üstünde eski sevgililerinin aldıklarıyla hava atarsın... ucuz insan.. çıkarsan çıplak kalırsın...
sabaha kadar kominizm konuşmayı bi bok sanarsın... ulan kavgam kitabını okudum diye geçinirsinnn.. bildiğin söylenenlerden öte değil... sınadımya ordan konuşuyorum..seni ben lafımla bile ikiye katlarım ya zamanında rencide etmememk için sustum.. iyi b.k yedim... bundan sonra sonuna kadar kötülük...
Daha cinsel tercihin bile belli değil.... erkek kız farketmez.. fomoseksüel sapık..
Siyasette taraf tutarsın bunda bari bi tarafı seçseydinnn...
Sıra sende ramazan... sen arkasından konuştukların yetmemiş gibi bide o insanın suratına bakar sohbet edersin... zamanında tükürdüklerini böyle yalarsın...
Allah hepinizin belasını veriri... ben o zmanı kendim yaratıcam... yapabileceklerimin bana yararı size zararı olacak.. o malüm gün gelecek...
:91: veeeeee ben güçlüyüm bunların hepsinin altından kalkıcam.... Sizde gerizekalı gibi kendi acizliğinize yanacaksınız...
SON SÖZÜM SİZE... Kibir şeytanın en sevdiği huydurrrr.... Kendinizi hala bi b.k saymakla yetinip durun ucubeler...