~ Maktûl ~

---> ~ Maktûl ~

Anlatımın güzel olmuş..Seni tanıdığıma memnun oldum renktaşım ;)

---> ~ Maktûl ~

siben rengin sana çok yakışmış..başarılarını daim olmasını dilerim..
ayrıca çok tebrik ederim...
başrılar..
selametle kal ablacım..

---> ~ Maktûl ~

Matematik ölmesin canım niye ölüyor :D Çok severim ben matematiği .p
Bu arada kitap okumayı çok seven biri olarak kızdım sana :) Süs olsun diyemi alıyorsun ve ben okurum hepsini .p
Canımsın ♥ Seni burayı okuyarak değil sohbet ederek uzun uzun tanıdım . Ama bilmediğim yanlarınıda burdan öğrenmis oldm :)
Seni tanımak çok güzel , iyiki varsın :)

---> ~ Maktûl ~

♥ ԼคԼ ♥;3306809' Alıntı:
Matematik ölmesin canım niye ölüyor :D Çok severim ben matematiği .p
Bu arada kitap okumayı çok seven biri olarak kızdım sana :) Süs olsun diyemi alıyorsun ve ben okurum hepsini .p
Canımsın ♥ Seni burayı okuyarak değil sohbet ederek uzun uzun tanıdım . Ama bilmediğim yanlarınıda burdan öğrenmis oldm :)
Seni tanımak çok güzel , iyiki varsın :)

hahaha yok işte :M ölsün..
şeeyy :$ okucam inşallah bundan sonraa o kitaplarımı :)
snde bnm canımsın <3
çok teşekkür ederim herşey için.. sohbetin için.. özel insan. bende seni iyki tanımışım...
:106:

---> ~ Maktûl ~

topragim varmis forumda.... bende erzurumluyum dadasim. :)
yazdiklarinda azicik kendimi buldum :) mesela su alinti yaptigimdakilerde :) ayni ben...

bir cok ortak noktamiz varmis, hayret ettim...

~ мαктûℓ ~

кιşιѕєℓ ѕαуƒαмα нσşgєℓ∂ιηιz..

Aslen Erzurumluyum.. Dadaşım.. Memleketimi seviyorum... Soğuk memleketimin sıcak insanları... Onları da çok seviyorum...

Ailem, hem eğlencem hemde olmazsa olmazımdır..

Her tarzdan müzik dinlemeyi severim..

Hassas bir yapım var.. aşık olmayı sevmiyorum.. :D ancak aşık olursamda aptal bi aşık olurum.. .s

Hem çok çalışkan hem çok tembelim..

İşime geleni yapmadan günlerce uykusuz kalabilirm, işime gelmezse de yaptırana kadar karşı tarafın canı çıkar... :)

Yanlış yapmaktan,yanlış anlaşılmaktan nefret ederiimm..

Farklılığı severim, sadeliğe önem veririim, bunu hayatıma da yaptığım işlere de yansıtmaya özen gösteririmmm..

Çok arkadaş yerine az ama öz arkadaş tercihimdir.. Herkese selam verecek kadar tanınırm ama kimseyle gezmeyecek kadar da seçiciyimdir...

Düşünmeyi hayal kurmayı severm ama hayalci değil realistim..

Şu güne kadar hedeflediğim her şeye sahibim çok şükür... Hedefime ulaşmadan da asla ama asla pes etmedim.. inatçıyım ve sabırlıyım bu konuda.. (ben inatciyim ama cokta sabirsizim) aklima geleni yaparim...
Hırslıyım.. Ancakk hırsımı ve azmimi ise kötü işlerde kullanmam.. kullanmamaya dikkat ederim..

Herkesle anlaşabilirm.. Çünkü nerede nasıl konuşulacağını bilen biriyim.. İnsanlarla muhattap olurken onları kırmamaya özen gösteririm..

Hayata hep objektif bakarım.. Kendi hatalarımı da çok rahat görebilen biriyim.. Ve gerektiğinde özür dilemesini de bilirm.. ;)

Israrcıyımdır... Bu yüzden çoğu zaman karşımdakileri bıktırabiliyorm :)

İkna ediciyim ve kendimde çok çabuk ikna olurum :)

Devletimi, milletimi, bayrağımı, marşımı seviyorum..
Dinime ve ezanıma saygılıyım..

Küçük detaylara fazla önem veririm.. Ve fazla takıntılıyım.. Düzeni severim..

Annemi babamı ve ablamı arkadaşlarımıı çok çok severmm..
her geçen gün sevecek yeni birilerini de bulup hayatımaa eklerm :D
son olarak da bu yazıyı okuyana hem teşekkür hem de hayret edermmm...

:75:

---> ~ Maktûl ~

bende seni tanidigima cok memnun oldum topragim... :) kendimi memleketimde hissettim...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri