Makinistler Adamı ezdik diye treni durdurdu.Bişi çıkmadı

LîNKîN_PâRk

Kayıtlı Üye
Sivas'dan Kayseri’ye gelen yük treninin makinistleri, kent girişinde, aniden raylara çıkan bir kişiye çarptıklarını söyleyince, polis, sağlık ve demiryolu ekipleri harekete geçti. Ekipler, makinistlerle birlikte kazanın olduğu öne sürülen yerin çevresinde yaklaşık bir saat arama yapmasına karşın ceset ya da herhangibir iz bulunamadı.
Demir cevheri taşıyan 43610 sefer sayılı trenin makinistleri Necmettin Dizikara ve Fikret Eker, Argıncık semti Kömürcüler sitesinde bir kişiye çarptıkları yönünde 112 Acil Yardım ve Gar Müdürlüğü'ne bilgi verdi. Makinistler, treni de durdurdu. Bunun üzerine TCDD, 112 Acil Yardım ve polis ekipleri, kazanın olduğu yere kısa sürede ulaştı.

Yaklaşık 10 kişilik grup, kazanın olduğu rayların sağ ve sol tarafından ilerde ve geride yaklaşık 1 kilometrelik alanı adım adım taradı. Lokomotifin çarpmanın gerçekleştiği öne sürülen bölümünde Olay Yeri İnceleme ekibi tarafından iz kanıt arama çalışması da yapıldı. Çalışmalar sonuç vermedi, ceset de bulunamadı.
Makinist Necmettin Dizikara, “45- 50 kilometre hızla gidirken, rayların kenarında birlikte içki içen gençlerden oluşan bir grup vardı. Gruptan ayrılan biri, yaklaşan trenin önünde birden kendini attı. Raylara düşmediğini ve lokomotifin basamaklarına çarptığını gördük. Küt diye bir ses duyduk. Bu çarpma sesiydi. Gözlerimizle gördük. Çarptıktan sonra adama ne olduğunu bilmiyoruz'' dedi.
Ceset bulunmayınca, cumhuriyet savcısının talitamıyla aramaya son verildi ve tren yoluna devam etti.

çok garip ya düşünsene orda deli olabililedi br kişi ternin altın kalırsa 2 yte bölünebilirdi :S

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri