---> Makarna'yı Nasıl Seversiniz ? yoğurt + sarımsak + cola (:
K kangjihwan Bayan Üye 9 Eyl 2011 #24 ---> Makarna'yı Nasıl Seversiniz ? bir şey merak ettim neden son tarihi geçmiş olanı en çok sade olanını seviyorum ve yoğurtlu salçalı olunca çok seviyorum
---> Makarna'yı Nasıl Seversiniz ? bir şey merak ettim neden son tarihi geçmiş olanı en çok sade olanını seviyorum ve yoğurtlu salçalı olunca çok seviyorum
Efsunkar Bayan Üye 11 Eyl 2011 #28 ---> Makarna'yı Nasıl Seversiniz ? Salçalı,sarımsaklı.. Domates rendesi ve maydonozla)
E Elmander Kayıtlı Üye 12 Eyl 2011 #31 ---> Makarna'yı Nasıl Seversiniz ? Yenebilecek kıvamda olursa hepsi iyidir.
Mizu Bayan Üye 12 Eyl 2011 #32 ---> Makarna'yı Nasıl Seversiniz ? Yogurtlu Sarımsaklı Oyşş Olsa da yesek şimdi ..
[T.T]coAst Kayıtlı Üye 14 Eyl 2011 #35 ---> Makarna'yı Nasıl Seversiniz ? Kıyma + bol salça + bol sarımsak of ofofofof
sEmih Kayıtlı Üye 19 Eyl 2011 #39 ---> Makarna'yı Nasıl Seversiniz ? Of of. Askerde Bi Makarna yapıyorlar. birdaha makarna yerseniz adam değilim.
---> Makarna'yı Nasıl Seversiniz ? Of of. Askerde Bi Makarna yapıyorlar. birdaha makarna yerseniz adam değilim.