M|Çalışmalar.

---> M|Çalışmalar.

Çok Güzel Çaşışmalar Tebrikler +rep..

konu altına.. Özkan ısmı gecen benzer herhangıbır ımza yapar mısın :)

Beğenmemeyi kabul etmiyorum. :3dth8:

qxh8p.png

qxh8z.png

---> M|Çalışmalar.

klax.jpg

Bak benim sana yaptığım bir örnek ... buda seninki karşılaştır yorum yapmıyorum :) ..

qxh8p.png

qxh8z.png

---> M|Çalışmalar.

Bende GS ve bir iki takım daha temalı olan çalışmalar yaptım ama belli bir sayıya ulaşınca paylaşacağım.
Seninkileri çok beğendim özellikle birinci ve ikinciyi. Ve üçüncüyü. Neyse ben 1inciyi alıyorum :I
BENİMDİR kimse almasın, başka yerde de görmüştüm sanırım ama burada kullanan yok.
Ayrıca gene başka yerde kullanmak üzere Son yaptığın imza-ekart'ı da alabilir miyim?
:eda:
++

---> M|Çalışmalar.

Bende GS ve bir iki takım daha temalı olan çalışmalar yaptım ama belli bir sayıya ulaşınca paylaşacağım.
Seninkileri çok beğendim özellikle birinci ve ikinciyi. Ve üçüncüyü. Neyse ben 1inciyi alıyorum :I
BENİMDİR kimse almasın, başka yerde de görmüştüm sanırım ama burada kullanan yok.
Ayrıca gene başka yerde kullanmak üzere Son yaptığın imza-ekart'ı da alabilir miyim?
++

Ne güzel yorum bu ya hu!
Alabilirsin tabii ki,buraya çalışmalarımı eklemek çok zahmetli oluyor.O yüzden ara ara ekleyebiliyorum malesef..
Photoshop'u açtığım an nickini de iliştiririm avatarın kenarına. :cy(19):

---> M|Çalışmalar.

++

çok geçç bende o :D

---> M|Çalışmalar.

@Balrengi Bende uzun yazmışımdır, kız okumaz sanmıştım ehehe. :I
Ah öyle olursa çok teşekkür ederim, bende şimdi nicksiz hâliyle koyuyorum o zaman, daha sonra ne zaman istersen, ister yaz ister yazma. :eda:
Güzel oluyor böyle rengarenk, takım çalışmaları falan, çok güzel zaten çalışmaların.
Ç-alındığından belli. :Ç

Şey.. pc'deyken, başka yere koyuyorsun ya, ben başka yere koyduktan sonra kopyala yapıştır buraya koyuyorum öyle zor olmaz kii. Tek tek upload etmiyorsundur umarım 2inci kere... :H

Ellerine sağlık tekrar. xD

edit:

[MENTION=43429]birgül[/MENTION] ben o zaman 3üncüncüyü alıyoruuum. :eda:
Sen değiştirince, eskidiğinde ben tekrar arkandan kullanırım o avatarı :I

Edit2: BJK'li değilim ama süper avatarlar falan.
Ülkemin takımları. Atasına bağlı çArşı beğenmemek elde değil. :eda:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri