---> M|Çalışmalar.
guzelmıs calısmaların banada bır leemınholu avatar yapar msın?
Zevkler ve renkler ayrıdır o yüzden,istediğin gibi bir şey olmazsa ben karışmam :3dgxr:Şimdi ne anladım senin yapmandan yahu sorma bana bisi yap kafana göre
Teşekkürler. :3dgxr:güzel çalışmalar.. ellerine sağlık .
Çok Güzel Çaşışmalar Tebrikler +rep..
konu altına.. Özkan ısmı gecen benzer herhangıbır ımza yapar mısın
sagol yaa
Bana ipucu bile vermeden ''yap'' dersen böyle gülersin :1a9:
Bak benim sana yaptığım bir örnek ... buda seninki karşılaştır yorum yapmıyorum ..
Bende GS ve bir iki takım daha temalı olan çalışmalar yaptım ama belli bir sayıya ulaşınca paylaşacağım.
Seninkileri çok beğendim özellikle birinci ve ikinciyi. Ve üçüncüyü. Neyse ben 1inciyi alıyorum :I
BENİMDİR kimse almasın, başka yerde de görmüştüm sanırım ama burada kullanan yok.
Ayrıca gene başka yerde kullanmak üzere Son yaptığın imza-ekart'ı da alabilir miyim?
:eda:
++
Kullanıma Açık mı ?
Bende GS ve bir iki takım daha temalı olan çalışmalar yaptım ama belli bir sayıya ulaşınca paylaşacağım.
Seninkileri çok beğendim özellikle birinci ve ikinciyi. Ve üçüncüyü. Neyse ben 1inciyi alıyorum :I
BENİMDİR kimse almasın, başka yerde de görmüştüm sanırım ama burada kullanan yok.
Ayrıca gene başka yerde kullanmak üzere Son yaptığın imza-ekart'ı da alabilir miyim?
:eda:
++
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.