[M]anya[X] ResimLeri ..

---> [M]anya[X] ResimLeri ..

Karizma Karizma :) :pp

Allah Sevdiklerine Ve Sevenlerine Bağışlasın Seni Korku Tünelim xD Herşey Gönlünce Olsun :R

artistlik yapma ağa havanı alırım :D kızlar hep sana takılıyor olmuyor ağa :D birazınıda bana bırak :D yakışıklı kardeşim

artistlik yapma ağa havanı alırım :D kızlar hep sana takılıyor olmuyor ağa :D birazınıda bana bırak :D yakışıklı kardeşim

EstafiruLLah Biraz Artistim KabuL Ediyorumda O Kadar Da DeğiLdir HeraLde KızLar Nerde OLanLarında Karekteri Seviyesi OnLarı Üst Düzeye Taşıyamıyor Hep Sabit Bir Seviye ;)
Teşekkür Ederim Sen İste Buyur Senindir Çektim ELimi Ayağımı Ortam Senindir xD SağoL Yorum İçin ..

EstafiruLLah Biraz Artistim KabuL Ediyorumda O Kadar Da DeğiLdir HeraLde KızLar Nerde OLanLarında Karekteri Seviyesi OnLarı Üst Düzeye Taşıyamıyor Hep Sabit Bir Seviye ;)
Teşekkür Ederim Sen İste Buyur Senindir Çektim ELimi Ayağımı Ortam Senindir xD SağoL Yorum İçin ..
sağol kardeşim ;)

Allah ailene bagışlasın Metin...ben pek resim bölümüne bakmıyorum da galiba en son gören ve yorum yapan benim )

Gülüşüne bayıldım :Ü

Emocular halt etmiş yanında :p :D

Allah sahibine ve sevdiklerine bağışlasın inş :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri