'' Değerli üyemiz, açmış olduğunuz konu Kişisel Sayfanız Bölüm Kuralları' na uygun değildir. Kurallar gereği, açmış olduğunuz konunuzun başında sizi tanıyabileceğimiz kısa ve özet bir yazı yazmanız gerekmektedir. Sizden ricam konunuzun ilk mesajını kurallar doğrultusunda düzenlemeniz. Eğer kendinizi tanıtmak istemiyorsanız, konuyu sadece sevdiğiniz yazı, resim, şiir vs. gibi şeylerle dolduracaksınız konunuzu Hertelden bölümüne taşıyarak kıymetli paylaşımlarınıza oradan devam etmenizi sağlayacağım. İlk mesajınızı kurallara uygun düzenlediğiniz takdirde konunuz bu bölümde kalıp arzu ettiğiniz ve sevdiğiniz yazı, resim, şiir vs. gibi şeyler paylaşmaya devam edebilirsiniz. Sizden bu hususta bir cevap bekliyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim. ''
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Dikkat ederim...
Sayfanız hayırlı olsun paylaşımlarınız yazılarınız güzel takip edeceğim.
'' Değerli üyemiz, açmış olduğunuz konu Kişisel Sayfanız Bölüm Kuralları' na uygun değildir. Kurallar gereği, açmış olduğunuz konunuzun başında sizi tanıyabileceğimiz kısa ve özet bir yazı yazmanız gerekmektedir. Sizden ricam konunuzun ilk mesajını kurallar doğrultusunda düzenlemeniz. Eğer kendinizi tanıtmak istemiyorsanız, konuyu sadece sevdiğiniz yazı, resim, şiir vs. gibi şeylerle dolduracaksınız konunuzu Hertelden bölümüne taşıyarak kıymetli paylaşımlarınıza oradan devam etmenizi sağlayacağım. İlk mesajınızı kurallara uygun düzenlediğiniz takdirde konunuz bu bölümde kalıp arzu ettiğiniz ve sevdiğiniz yazı, resim, şiir vs. gibi şeyler paylaşmaya devam edebilirsiniz. Sizden bu hususta bir cevap bekliyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim. ''
Seni tanıdığıma memnum oldum.
Hız tutkunusun belli bende hızı severim ama bisiklet bile kullanmayı bilmiyorum
Lütfen konuyu kişisel olarak algılanma. Forumdaki bazı kuralları vs yenilemeye gidiyoruz.
Eski kural yeni kural çatışması yaşamış olduk bir süre. Ancak sorun halledildi.
Herhangi bir durum yok
Paylaşımlarına dilediğince devam edebilirsin
Keyifli Forumlar :eda:
Sayın [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION],
Saygı değer [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Düzenledim Umarım olmuştur başka eksik varsa söylemeniz yeterli.
Kolay gelsin.
Beklediğimizden daha güzel olmuş. :R
Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ederiz.
Sizi tanımak güzeldi, sayfanız hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.