*Lykia

---> *Lykia

otomobil-markalari-ne-anlama-geliyor_8487292-5404_640x360.jpg

Hayalimde ki Araba :mhJeF:

---> *Lykia

Koparttım Hayatımın degaje düğmelerini, isteyen bir çift göğüs görür, İsteyen YÜREK..!!!

---> *Lykia

tumblr_mdwgpzhVHm1rjausto1_500.gif

Olmuyorsa zorlama bırak orada kalsın. Sorun ne sendedir ne de sevgini gösterme şeklindedir… Bazıları sevilmekten bazıları da sürünmekten hoşlanır. Hepsi bu!.....

---> *Lykia

Keyifli Forumlar :asigim:

'' Değerli üyemiz, açmış olduğunuz konu Kişisel Sayfanız Bölüm Kuralları' na uygun değildir. Kurallar gereği, açmış olduğunuz konunuzun başında sizi tanıyabileceğimiz kısa ve özet bir yazı yazmanız gerekmektedir. Sizden ricam konunuzun ilk mesajını kurallar doğrultusunda düzenlemeniz. Eğer kendinizi tanıtmak istemiyorsanız, konuyu sadece sevdiğiniz yazı, resim, şiir vs. gibi şeylerle dolduracaksınız konunuzu Hertelden bölümüne taşıyarak kıymetli paylaşımlarınıza oradan devam etmenizi sağlayacağım. İlk mesajınızı kurallara uygun düzenlediğiniz takdirde konunuz bu bölümde kalıp arzu ettiğiniz ve sevdiğiniz yazı, resim, şiir vs. gibi şeyler paylaşmaya devam edebilirsiniz. Sizden bu hususta bir cevap bekliyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim. ''

Son düzenleme:
---> *Lykia

12417679_986237158079323_1689668318915352423_n.jpg

"..Bir şey karşına dikiliyorsa, seni yaralıyorsa,bırak gelişsin, bırak acıtsın kök salıyorsun, deri değiştiriyorsun demektir.
Senden seni doğurtan parçalanışa ne mutlu!
Ne mutlu dayandığın tüm acılara!”

---> *Lykia

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Dikkat ederim...

'' Değerli üyemiz, açmış olduğunuz konu Kişisel Sayfanız Bölüm Kuralları' na uygun değildir. Kurallar gereği, açmış olduğunuz konunuzun başında sizi tanıyabileceğimiz kısa ve özet bir yazı yazmanız gerekmektedir. Sizden ricam konunuzun ilk mesajını kurallar doğrultusunda düzenlemeniz. Eğer kendinizi tanıtmak istemiyorsanız, konuyu sadece sevdiğiniz yazı, resim, şiir vs. gibi şeylerle dolduracaksınız konunuzu Hertelden bölümüne taşıyarak kıymetli paylaşımlarınıza oradan devam etmenizi sağlayacağım. İlk mesajınızı kurallara uygun düzenlediğiniz takdirde konunuz bu bölümde kalıp arzu ettiğiniz ve sevdiğiniz yazı, resim, şiir vs. gibi şeyler paylaşmaya devam edebilirsiniz. Sizden bu hususta bir cevap bekliyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim. ''

---> *Lykia

Sayın [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION],
Saygı değer [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Düzenledim Umarım olmuştur başka eksik varsa söylemeniz yeterli.
Kolay gelsin.

---> *Lykia

Seni tanıdığıma memnum oldum.

Hız tutkunusun belli :) bende hızı severim ama bisiklet bile kullanmayı bilmiyorum :)

Lütfen konuyu kişisel olarak algılanma. Forumdaki bazı kuralları vs yenilemeye gidiyoruz.

Eski kural yeni kural çatışması yaşamış olduk bir süre. Ancak sorun halledildi.

Herhangi bir durum yok ;)

Paylaşımlarına dilediğince devam edebilirsin

Keyifli Forumlar :eda:

---> *Lykia

Seni tanıdığıma memnum oldum.

Hız tutkunusun belli :) bende hızı severim ama bisiklet bile kullanmayı bilmiyorum :)

Lütfen konuyu kişisel olarak algılanma. Forumdaki bazı kuralları vs yenilemeye gidiyoruz.

Eski kural yeni kural çatışması yaşamış olduk bir süre. Ancak sorun halledildi.

Herhangi bir durum yok ;)

Paylaşımlarına dilediğince devam edebilirsin

Keyifli Forumlar :eda:

InnoCence Bende memnun oldum :asigim:
sorun yok, ikinizde yazınca noluyoruz bir an dedim.
Kurallar varsa bizlerde uyarız.
Teşekkürler..
Kolay gelsin :3:

---> *Lykia

Sayın [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION],
Saygı değer [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Düzenledim Umarım olmuştur başka eksik varsa söylemeniz yeterli.
Kolay gelsin.

Beklediğimizden daha güzel olmuş. :R

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ederiz.

Sizi tanımak güzeldi, sayfanız hayırlı olsun.

---> *Lykia

Güvendiklerim İki Yüzlü Çıkınca,Yanlızlığın Alnından Öpesim GELİYOR...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri