Lütfen okuyun.

ayfatata

|~|~ GoLD üye ~|~|
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir haber kanalında gördüğüm haberi aynen aşağı kopyalıyorum. Lütfen sonuna kadar okuyun ve bir zihniyetin gerçek yüzünü görün. Benzer açıklamaları TTK başkanı yaptığında kendilerini yırtanlar ve adeta linç kampanyası başlatanlar şimdi ne yapacaklar merak ediyorum. Evet aşağıdaki yazı bir zihniyetin takkesinin resmen düşmesidir. Herkesten fazla Atatürkçü geçinen, bu konuda mangalda kül bırakmayan birilerinin gerçek yüzünü gösteren bir haber. Kesinlikle iddia ediyorum ki bu memlekette sorsanız en fazla Atatürkçüyüm geçinen şehir aşağıdaki adı geçen şehirdir. Ama bu yazı ile aslında Atatürkçü değil de Atatürk'ten geçindiklerini göreceksiniz. Neticede o sözleri sarfedenler kendi seçtikleri temsilcileridir.




DTP'Lİ ABDİL'DEN ŞOK SÖZLER
145672.jpg



Tunceli Belediye Başkanı Abdil, Brüksel'de düzenlediği basın toplantısında akıl almaz iddialar ortaya attı.
Ancak bu yolların yapım amacını 'Dersim katliamı'na bağladı. 1930'lu yıllarda gerçekleştirilen Dersim harekâtının tekrarlanmak istendiğini iddia eden Abdil, daha sonra sözü PKK'ya getirdi. Teröristler için 'gerilla' diyen Tunceli Belediye Başkanı, şehirdeki güvenlik uygulamalarından yakındı. Abdil, kentin girişi ve çıkışında çok sayıda kontrol noktası olduğunu ve sanki başka bir ülkeye girildiğini söyledi. Avrupa Parlamentosu'nda yapılan 'Dersim soykırımı' konferansı için Brüksel'de bulunan Abdil'e, DTP milletvekilleri Şerafettin Halis ve Aysel Tuğluk eşlik etti. Diyarbakır Milletvekili Tuğluk, "Üstümüzden ordular geçti." derken, Tunceli Milletvekili Halis, Dersim isyanında Türk askerlerinin hamile Kürt kadınlarının karınlarını deşerek cinsiyet tespiti yaptıklarını iddia etti. Avrupa Parlamentosu'nda ilk kez yapılan "Dersim soykırımı" isimli konferansa katılmak üzere Brüksel'e gelen Tunceli Belediye Başkanı Songül Erol Abdil, burada skandal iddialarda bulundu. Belediye Başkanı Abdil, AP Milletvekili Feleknas Uca ve DTP Tunceli Milletvekili Şerafettin Halis ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Terör örgütü PKK üyeleri için "gerilla" ifadesini kullanan Tunceli Belediye Başkanı, iki vatandaşın asker tarafından tarandığını, Hasan Şahin isimli bir vatandaşın sırf bir PKK "gerillası" babası olduğu için öldürüldüğünü iddia etti. Kentin girişi ve çıkışında çok sayıda kontrol noktası olduğunu ve sanki başka bir ülkeye girildiğini ifade ederek, kendi makam aracının da asker tarafından sık sık durdurulduğunu söyledi. Telefonlarının dinlendiğini iddia eden Abdil, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kürtlerin barış çağrılarına olumlu cevap vermediği için bölgeye ziyaretinde olumlu karşılanmadığını öne sürdü. Belediye Başkanı, konferansta yaptığı konuşmada ise terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan üzerindeki baskıların kaldırılmasını ve barış önerisinin kabul edilmesini istedi.
'Atatürk yaşasaydı yargılanırdı'
İki DTP'li milletvekili ile Tunceli Belediye Başkanı'nın katıldığı toplantıdaki yabancı konuşmacılar da şok iddialarda bulundu. Prof. Dr. Ronald Mönch, Dersim'de yaşananların 'insanlık suçu' olduğunu savunarak, Atatürk ve dönemin Bakanlar Kurulu üyeleri ile üst düzey askeri yetkililer için, "Yaşasalardı savaş suçlusu olarak yargılanmaları gerekirdi." dedi. Taşnaklara yakınlığı ile bilinen Avrupa Ermeni Federasyonu Başkanı Hilda Çoboyan da konferansta yaptığı konuşmada, tartışılacak iddialarda bulundu. Çoboyan, "Dersim kızılbaşlığının, paganlık, Hıristiyanlık ve Alevilik karışımı" olduğunu iddia etti. Çoboyan, Osmanlı döneminde çok sayıda Ermeni'nin Dersim'e gelerek dinlerini değiştirdiklerini kaydetti. Toplantı sonrası kabul edilen sonuç bildirgesinde Dersim olayları "soykırım" olarak nitelendirildi ve Türkiye'nin "soykırım" mağdurlarına tazminat ödemesi, idam edilen isyanın lideri Seyit Rıza'nın mezarının tespit edilmesi, "soykırıma" ilişkin AB üyeleri, ABD ve Rusya'nın arşivlerini açması gibi talepler sıralandı.
 
Son düzenleme:
sadece gülüyorum daha fazla konuşursam ağzımdan kötü laflar çıkcak çünkü

ayrıc dtp nie kaptılmıyo anlamıyorum kim kimden korkuyo ya nie abdullh öcalan asılmıyo yad imha edilmiyo anlmıyorum neden bu kürtlerden bu kdr çok korkuyolarki ALLAH ALLAH ya :mad:
 
Arkadaşlar ben bu konuyu Kürt kardeşlerime küfredilsin diye açmadım. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Haberi okursan ne demek istediğimi iyi anlarsın. Çanakkalede Türkü Kürdü yanyana yatıyor unutmayın.
 
Konuyu kafanıza göre cekmeyın ıstedıgınız yere bu ne saygısızlıktır. provakator gıbı uyeler var ya bu nasıl bır zıhnıyettır konuda kurtler turkler degıl ataturk yorumlanmıs.

neden kürtlere cekıyorsunuz .

ılk yorumu yazan uye banlanmıstır dıger yorumlarda sılındı once konuyu okuyun sonra mantıklı yorum yazın veya yorumda bLunmayın .

ayrım yok saygıLı olun .


Konu için teşekkur ederım ayfatata .

uzucu bır durum daha cok uzen soyle ınsanların meclıse gırıp cıkması söz sahıbı olması hala birseyler yapması ve buna musade edılmesı mudahale edılememsı evet keşke ataturk yasasaydıda bugunlerı gorseydı tek yönetım onda olsaydı .. üzücü
 
Sağol Özkan. Konuyu açtığıma pişman oldum. Ben ne diyorum adam nereye çekiyor. Yav Özal da Kürt dü. Özalı şu memlekette sevmeyen var mı. Mesele Kürt ya da Türk olmak değil. En başta insan olmak.
 
;) hayatı yaşamamıs olmalarıdır hocam .

suan genclerın cogu olaya ozentılık olarak bakmıyor daha acılımını bılmeden sagcıyız solcuyuz dıyorlar

sırf artıslık ıcın ulkucuyum veya teskılasttanım dıyorlar

dıkkat ıcın dtp lıyım dıyorlar sadece genclık atesı dıyorum cıddı anlamda yorumları yapanlar harıc tabıkı .

tekrar tsk konu ıcın umarım her sıte duyarlı olur bu konularda
 
ya fullmoon doru solemş aslnda ama biz kürt yada türk olduundan deil türkiyeyei bolmeye çalışp pkk yandaşlıından dolayı kapatılmasını işteriz ..ama malesef bole bi drum olamaz demokrasii die yırtınıo millet yapılacak bişi kalmıo.....
 
biz türkler ve kürt kardeşlerimiz uzun süre beraber kardeşce yaşadıkyşıyoruzda buna kimse mani olamayacak

dtp ATATÜRK yargılansın demişsin ya kendine baksana senden kimi yargılayacaz hepinizin pkkyı desteklediğini bilmyen yok o yüzden yakın zman sesiniz çıkmayacak


arkadaşlar eğer yanlış bir kelime kullandıysam hepinizden özür dilerim
 
---> Lütfen okuyun.

Sağol Özkan. Konuyu açtığıma pişman oldum. Ben ne diyorum adam nereye çekiyor. Yav Özal da Kürt dü. Özalı şu memlekette sevmeyen var mı. Mesele Kürt ya da Türk olmak değil. En başta insan olmak.
herkesi kendi düşüncülerinin etkisi alma istersen Özal da kürtmüş sevmeyen varmıymış var tabi ben ve benim gibi milyonlar
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
vozol 12000
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst