lolamera

---> lolamera

Anne baba memur olunca işler zor oluyor :H

Seni tanımak güzeldi aramıza hoş geldin :)

---> lolamera

Tekrar, hoşgeldiniz. Hakkınızda bilgi sahibi olmaktan memnun oldum.
Keyifli vakitler dilerim.

---> lolamera

Teşekkür ederim [MENTION=54256]Mastor[/MENTION] forumda çok severek takip ettiğin birisin ayrıca:)

Evet @SİNİ memur olununca hiç bi yerde kalıcı olunmuyo geride çok insan bırakılıyo arkadaşlıklar, dostluklar,komsular daha neler neler...Ama hayat şarları böyle koşullar neyi gerektiriyosa ona uyuyoruz isteyerek yada istemeyerek :)

---> lolamera

seni tanimak guzeldi sevcan. bu arada profildeki resim cok guzelmis. yani guzel kizsin vesselam. ALLAH ailene bagislasin sevdiklerine bagislasin.

Ikizler burcundan korksamda (saglari sollari belli olmuyor) :) en iyi anlastigim burctur ikizler ben terazi olarak. :)

hosgeldin sefalar getirdin....

---> lolamera

seni tanimak guzeldi sevcan. bu arada profildeki resim cok guzelmis. yani guzel kizsin vesselam. ALLAH ailene bagislasin sevdiklerine bagislasin.

Ikizler burcundan korksamda (saglari sollari belli olmuyor) :) en iyi anlastigim burctur ikizler ben terazi olarak. :)

hosgeldin sefalar getirdin....

Teşekkür ederim eminim sende çok hoş bi bayansın.Ayrıca ikizler burcu olarak benden korkmana gerek yok (sagım solum belli olmasada) bende çok iyi anlasırım terazilerle :)

Hoş geldin Türkmen kızı , memnun oldum Sevcan .:)
Keyifli vakitler geçirmen dileğiyle.

Memnun oldum Sevcan. Tekrardan Hoşgeldin. :)

Bende çok memnun oldum sizleri tanıdıgıma tekrardan hoşbuldum :)

---> lolamera

Teşekkür ederim eminim sende çok hoş bi bayansın.Ayrıca ikizler burcu olarak benden korkmana gerek yok (sagım solum belli olmasada) bende çok iyi anlasırım terazilerle :)

bunu cok iyi biliyorum :) cevrem ikizler dolu cunki, hepsine kizsamda en iyi anlastigim kisiler :)

---> lolamera

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

Ne güzel insanın yanında her koşulda anlastıgı arkadaşları olabilmesi :)

---> lolamera

Yargılamayız görünüşüne göre insanları dedim ama bu yorum yapmıcağım anlamına gelmez, söylemeden edemicem gayet hoş bir kızsın fotoğraf bölümünde paylaşmadın orda güzel dilek sunalım, burdan söyleyelim artık Allah hakedene bağışlasın, kuzenime çok benziyosun pek görüşemiyoruz özledikçe sana bakacağım (:)

---> lolamera

Yargılamayız görünüşüne göre insanları dedim ama bu yorum yapmıcağım anlamına gelmez, söylemeden edemicem gayet hoş bir kızsın fotoğraf bölümünde paylaşmadın orda güzel dilek sunalım, burdan söyleyelim artık Allah hakedene bağışlasın, kuzenime çok benziyosun pek görüşemiyoruz özledikçe sana bakacağım (:)

İstediğin zaman bakabilirisin Gözdecim :)umarım en kısa zamanda görüşürsün kuzeninle.Ayrıca güzel dileklerin için teşekkürler gelecegin ögretmeni :)

evet, oyle gercektende.

Doslukların baki olur inş yeşil gerçek dost bulmak çok zor çünkü...

---> lolamera

sayfanı ziyaret etmek istedim sevcan arkadaş:)evet bende güzel buldum forumu.yavaş yavaş hayatın açısından biryerlerden başlayacaksın bugünlerini iyi değerlendir.:)

---> lolamera

Seni tanımak güzeldi arkadaşım..yeni olduğum için yeni okudum....paylaşımların çok güzel.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri