lolamera

lolamera

Bayan Üye
İyi akşamlar diliyorum herkese.Bu forumda yeni oldugum için hepinizin (merak edenlerin) beni tanıması istedim.Şimdiden vakit ayırıp bu konuyu okudugunuz için teşşekkür ederim.:)

Öncelikle adım Sevcan 85 dogumluyum aslen İzmir Menemenliyim anne tarafı Türkmenistan göcmeni bir bakıma yarı Türkmen kızı sayılırım..
Sıcak bir yaz sabahı İstanbulda gözlerimi dünyaya açmışım.Anne ve babam memur oldukları için yaprak misali bir o yana bir bu yana savrulup durdum çok şehir değiştirdim çok arkadaş geride bıraktım vs. vs.. Zor bi ergenlik dönemi geçirdim anlıycagınız.Bursa Uludağ ünv. de Okul öncesi eğitim anabilim dalını okudum.2 yıl özel bi kreşte görev yaptım ama bu işin bana göre olmadıgını anladım megersem çok sabırlı biri degilmişim malesef ,artık cocukları uzaktan seviyorum o dereceye geldim.:)Şuan evdeyim iş bulma gibi bi niyetimde yok 8. ayda İzmire taşıncaz artık demir atıyoruz o zamana kadar da tatil verdim kendime :)Tipik bir ikizler burcuyum bazen ukala ,bazen geveze, bazen arsız ,bazen yüzsüz ,bazen kararsız, cabuk sıkılan vs. vs...Ama bulundugum ortama cabuk ayak uydururum.

İki kardeşiz bir kız bir erkek erkek kardeşim Afyonda dış ticaret okuyor benden de çok çekiyor sürekli her eve lazım melodisini söylüyorum yanımdayken:) Yüksel ablacım şunu getir bunu getir diye benden bıkmış durumda:R Sanırım biraz tembelim yada işime gelmiyor..Bunu da aşmam gerekiyor biliyorum ama acelem yok sanırım...:R

Gezmeyi görmeyi çok severim ama boş boş gezmeyi dolanmayı pek sevmem sahil yeri olsa belki ,tarihi yerleri oldukca sık giderim özellikle orda hayallerim kocaman oluyor ruhum dinleniyor...Hele ki akşam üzeri ve hafif esinti olursa o tarihi içime çekmeye bayılırım:R...Adrenalini çok severim birde heycanı korku öd cıkması xD o anki hisler acayip tat veriyor bana:HRomantik bir kişiligim yok olmak istiyorum biraz ama sıkılıveriyorum bilmiyorum neden...Bunun yanında duygusal sayılırım ama aglıyamam aglamak istemedigimden de degil aslında...Sakin bir yapım vardır pek çabuk sinirlemem yumuşak huyluyumdur açık görşlüyümdür,güler yüzlüyümdür hatta çogu zaman gamzelerim kase gibi ama sabırsızım oldukça ve kararsız ve inatcı ve bazende bencil vurdum duymaz...Kavgacı biri degilim etmemişimdir hiç kavga oldumu kaçarım ama uzaktan uzaktan izlerim neler oluo diye izlemeyi seviyorum nedense :H Kendimle barışıgım yeri gelir kendimle dalga gecerim dalga gecene gülerim ama tadını kaçırmadan:R

Oldukça sakarım anlatsam sayfalar yetmez cogu seferde de kendimi güldürürüm ama bende gülerim xDÇok fena sakarlıklarım aptallıklarım var suan bile aklıma geldikçe gülüyorum hala xD Merak edenler olursa bir ara bahsederim...

Off insanın kendini anlatması hem kolay hem zor hatta birazda tuaf...
Neyse aklıma gelenler şimdilik bu kadar

Hepinize keyifli forumlar diliyorum merak edip okudugunuz için tekrar teşekkürler:)

Son düzenleme:
---> Lolamera kim mi?Eee hadi tıkla :)

Sevcan ; çok sevdiğim isimlerden biridir.
Tekrardan Hoşgeldiniz. :)
Tanıdığıma memnun oldum :R

---> Lolamera kim mi?Eee hadi tıkla :)

Seni tanımak güzel
Kalıcı olursun inşallah

---> lolamera

Bölüm kuralı gereği : Kişisel sayfa başlığınızda sadece nikiniz yazacaktır . başlığınız düzeltildi.

seni tanıdığıma sevindim..tekrar hoş geldin ;)

---> lolamera

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,tekrardan hoşbuldum =) Böyle bi kuralın oldugunu bilmiyordum hata bende okumalıydım kusura bakmayın o yüzden :)

---> lolamera

Görünüşüne göre yargılamıyoruz kişileri bu konuda rahat olabilirsin :)

Seni tanıdığıma memnun oldum, teşekkürler :)

---> lolamera

Görünüşüne göre yargılamıyoruz kişileri bu konuda rahat olabilirsin :)

Seni tanıdığıma memnun oldum, teşekkürler :)

Bende memnun oldum Gözdecim.:)Ortada bi yanlış anlasılma var sanırım görünüşe göre yargılamayı ima etmeyi bırak öyle bişeyi düşünmem bile aksi taktirde bu beni dış görünüse göre yargılayan birine cevirir ki asla onaylamadıgım birşey.Bu düşünceye nerden kapıldın anlamadım acıkcası.

Keyifli forumlar..=)

---> lolamera

Bende memnun oldum Gözdecim.:)Ortada bi yanlış anlasılma var sanırım görünüşe göre yargılamayı ima etmeyi bırak öyle bişeyi düşünmem bile aksi taktirde bu beni dış görünüse göre yargılayan birine cevirir ki asla onaylamadıgım birşey.Bu düşünceye nerden kapıldın anlamadım acıkcası.

Keyifli forumlar..=)

Hani demişsin ya kaldırınca banlanma olayı varmış bu yüzden sadece avatar bölümüme resim koydum diye, sen resim bölümüne küçüklüğünü de koysan bizim içim bi samimiyettir kötü yorum olmaz aksine memnun oluruz bunu kastettim :)

Teşekkürler sana da :)

---> lolamera

Hımm peki canım şimdi anladım=) Teşekkür ederim böyle düşündüğün için :)

---> lolamera

mesleğin çok güzel aslında bence devam etmelisin. bak biz istesek de elimize geçmiyor o bölüm

hoşgeldin aramıza

---> lolamera

mesleğin çok güzel aslında bence devam etmelisin. bak biz istesek de elimize geçmiyor o bölüm

hoşgeldin aramıza

Merhaba Nazlı.Aslında ben psikoloji okumak istiyodum ama yanlış tercih sıralamasını yanlış yaptım ve anaokul ögretmenliği kazandım daha sonra hoşuma gitti taki ögretmenliğe başlayana kadar ilk zamanlar güzeldi cok zevk alıyodum lakin sonrasında cocuklarla ugraşmanın çok zor oldugunu farkettim sınıfımda yaklasık 20 ögrenci vardı insana hiç küçücük çocuklar itici gelir mi? Üzülerek itiraf ediyorum bana geldi heleki bikaç tanesi her nekadar belli etmesemde o bikaç tane yaramaz, şımarık afacanı gördüğümde tüylerim dikeliyodu yok böyle bişi ya ne durdan anlıyolar , ne yapma , ne etmeden cok fazla şımartılmışlar bide ailelerini uyarıyosun şu şekilde yaklaşın böyle davranmayın diye onlarsa siz işinizi yapın bunlar sizi ilgilendirmez diyorlar (hepsi olmasada çogu) bende dayanamadım. Sadece çocuk sevmekle olmuyo bu iş ,ilk baş sabırlı olmak gerek bende de gerekli sabır yok sanırım :) İzmire taşındıgımızda orda devam edicem, yine denicem ama tekrardan ünv. gitmeyi dşünüyorum tabi istedigim bölümü kazanırsam...

İşta anlıycagın bu ve buna benzer bi kaç sebepten hevesim kaçtı :)

---> lolamera

Antalya sizinde bileceğiniz üzere şuan nemli ve sıcak.Evde oturmakla iyi ediyorsunuz klimanızıda açın.
Biz pencere açabiliyoruz ancak.

---> lolamera

Evimiz klima acicak kadar sicak degil pencere aciyoruz bizde:) Ama sicaklar bastirdi deniz sezonunu actik gecen hafta.

---> lolamera

Denizin ayağının altında olup üstelik birde turizmci olup deniz sezonunu açamayan bir biz kaldık öyleyse.
Eğitim-Öğretim sezonundayız hala.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri