LoKuMuM<3

---> LoKuMuM<3

mavişş.. :)
Sözünü söylemekten asla çekinmeyen dobra bi kızsınnnn ve bi insana ancak bu kadar yakışır trabzon taraftarı olmak :)
İyiki varsın...
İyiki tanımışızz senii

:2:

---> LoKuMuM<3

Yaşamayı,insanları herşeyi seviyorum xD

Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Karamürsel Sağlık Meslek Lisesi 3. sınıf öğrencisiyim xD

Staj + Öğrencilik zor.

Ders çalışmaktan nefret ederim artık lise 3'e nasıl geçtim hayret ediyorum xD

En hafif noktam ailem ve dostlarıma laf edilmesi , Namusuma laf edilmesi bu yüzden çok kavgam vardır. Erkek gibi kızımdır öyle her kız gibi oturaklı değilimdir.

Çabuk sinirlenmem fakat sinirlendimmi gözüm hiçbirşey görmez , Açık sözlüyümdür.
Eleştirilere açık değilimdir xD

Rap müzik dinlerim aradada Arabesk falan. Cansever forever :pp

Yaşamayı insanları sevmek güzel birşey. ;)

Sanat okulu'nun güzellliği bir başka. :)

Ders mi hemde sanat okulunda kim çalışır ya. :S

Erkek fatma diyorsun.Sağlam bir kişilk güzeldi. :)

Sabır giriyor bu konuda heralde.Süper.

Rap müzik.Forever arabesk. :)

Bİr ara kendimi sende gördüm sankim. :) :D :D

Seni tanımak güzeldi.

---> LoKuMuM<3

Yaşamayı insanları sevmek güzel birşey. ;)

Sanat okulu'nun güzellliği bir başka. :)

Ders mi hemde sanat okulunda kim çalışır ya. :S

Erkek fatma diyorsun.Sağlam bir kişilk güzeldi. :)

Sabır giriyor bu konuda heralde.Süper.

Rap müzik.Forever arabesk. :)

Bİr ara kendimi sende gördüm sankim. :) :D :D

Seni tanımak güzeldi.

Sağlık o yanlış okudun heralde :pp
EyvAllah kardeşim sağol

---> LoKuMuM<3

Ya aslında o yönden öyle fakat geçliğimiz tükeniyor o okulda bıktırdılar :)
Ama ilerde gülecek olan biziz bunuda biliyorum

Güzel bunu bilmen güzel.

Bizim kolumuzda bileğizimiz var.İstediğimizde bedavaya bozduruyoruz.Hiçbirşey kaybetmeden.Ben hiç geometrin var mı? diye işe alanı görmedim. :)

Yani sonuçta ilkten zorluk çekmeden birşey olmaz.DÜz lisedekiler rahatlar ama biz rahatlıcaz ilerde.Sanat okulu her zaman.Zor ama değer.

---> LoKuMuM<3

Güzel bunu bilmen güzel.

Bizim kolumuzda bileğizimiz var.İstediğimizde bedavaya bozduruyoruz.Hiçbirşey kaybetmeden.Ben hiç geometrin var mı? diye işe alanı görmedim. :)

Yani sonuçta ilkten zorluk çekmeden birşey olmaz.DÜz lisedekiler rahatlar ama biz rahatlıcaz ilerde.Sanat okulu her zaman.Zor ama değer.

Mantıklııı dediklerinede katılıyorum
Çok zor hemde değecektir inşAllah :)

---> LoKuMuM<3

Emin ol.Bu konularda bilgiliyim.Sanat okulu okuduğu için pişman biri görmedim.Sen kendini kasmadan nasıl diyeyim.Çabuk kızmıyormuşsun ya.Fazla okula takmadan rahat bir şekilde okumaya bak.Sonra mükafatlar elinde olacak zaten. :)

---> LoKuMuM<3

be besıktaslıyım ama colman ı bnde sewerım :)) erkek oldugum halde :p :)

Birtanedir ooooooooo :)

Emin ol.Bu konularda bilgiliyim.Sanat okulu okuduğu için pişman biri görmedim.Sen kendini kasmadan nasıl diyeyim.Çabuk kızmıyormuşsun ya.Fazla okula takmadan rahat bir şekilde okumaya bak.Sonra mükafatlar elinde olacak zaten. :)

Emin ol sağlık mesleği en rahat okuyan kişi benimdir sınavları okulda öğrenip o kadar ezberlenecek hastalığı bir kere okuyup giren insanımdır xD

---> LoKuMuM<3

O zaman süpermiş.Ders çalışmayız biz zaten.Sanat okulu olarak. :)

He şunuda söylemek isterim.Hiçbir zaman şunu deme.Ben meslek okudum.Sen meslek okumadın.Sen sanat okulu okudun.Kendi değerini önce kendin bil.Sonra başkaları anlar zaten. ;)

---> LoKuMuM<3

O zaman süpermiş.Ders çalışmayız biz zaten.Sanat okulu olarak. :)

He şunuda söylemek isterim.Hiçbir zaman şunu deme.Ben meslek okudum.Sen meslek okumadın.Sen sanat okulu okudun.Kendi değerini önce kendin bil.Sonra başkaları anlar zaten. ;)

Adamsın :pp
Sendemi sağlıksın ?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri