:|
Emreeee
Nerelerdesin olum ya hayırsız çıktın vlla insan arada gelir
Özlettin valla p
abi çok soğudum forumlardan ben..
beni burda tutmaya bir sebeb bile yok..
Yaşamayı,insanları herşeyi seviyorum xD
Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Karamürsel Sağlık Meslek Lisesi 3. sınıf öğrencisiyim xD
Staj + Öğrencilik zor.
Ders çalışmaktan nefret ederim artık lise 3'e nasıl geçtim hayret ediyorum xD
En hafif noktam ailem ve dostlarıma laf edilmesi , Namusuma laf edilmesi bu yüzden çok kavgam vardır. Erkek gibi kızımdır öyle her kız gibi oturaklı değilimdir.
Çabuk sinirlenmem fakat sinirlendimmi gözüm hiçbirşey görmez , Açık sözlüyümdür.
Eleştirilere açık değilimdir xD
Rap müzik dinlerim aradada Arabesk falan. Cansever forever p
Yaşamayı insanları sevmek güzel birşey.
Sanat okulu'nun güzellliği bir başka.
Ders mi hemde sanat okulunda kim çalışır ya. :S
Erkek fatma diyorsun.Sağlam bir kişilk güzeldi.
Sabır giriyor bu konuda heralde.Süper.
Rap müzik.Forever arabesk.
Bİr ara kendimi sende gördüm sankim.
Seni tanımak güzeldi.
Sağlık o yanlış okudun heralde p
Yok merak etme doğru okudum.Meslek liselerine Sanat okulu deriz biz.Siz ne dersiniz bilemicem.
Amele lisesi :11:
Böyle düşünmen çok yanlış.
Bak ygs'de birşey yapamadılar.Meleği elinde olan girdi bir işe.
Ya aslında o yönden öyle fakat geçliğimiz tükeniyor o okulda bıktırdılar
Ama ilerde gülecek olan biziz bunuda biliyorum
Güzel bunu bilmen güzel.
Bizim kolumuzda bileğizimiz var.İstediğimizde bedavaya bozduruyoruz.Hiçbirşey kaybetmeden.Ben hiç geometrin var mı? diye işe alanı görmedim.
Yani sonuçta ilkten zorluk çekmeden birşey olmaz.DÜz lisedekiler rahatlar ama biz rahatlıcaz ilerde.Sanat okulu her zaman.Zor ama değer.
be besıktaslıyım ama colman ı bnde sewerım ) erkek oldugum halde
Emin ol.Bu konularda bilgiliyim.Sanat okulu okuduğu için pişman biri görmedim.Sen kendini kasmadan nasıl diyeyim.Çabuk kızmıyormuşsun ya.Fazla okula takmadan rahat bir şekilde okumaya bak.Sonra mükafatlar elinde olacak zaten.
O zaman süpermiş.Ders çalışmayız biz zaten.Sanat okulu olarak.
He şunuda söylemek isterim.Hiçbir zaman şunu deme.Ben meslek okudum.Sen meslek okumadın.Sen sanat okulu okudun.Kendi değerini önce kendin bil.Sonra başkaları anlar zaten.
Adamsın p
Sendemi sağlıksın ?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.