olsun :D
LoKuMuM<3 Bayan Üye 28 Mar 2009 #152 ---> bu da cici ben(only_you) saol cnm bu aslında ben aslında benim öyle bişiyde aslında bu fotolar benm..benm bu üyelik bandlıydı..bndi işte fotolarkarışık bişiy saol kısacası
---> bu da cici ben(only_you) saol cnm bu aslında ben aslında benim öyle bişiyde aslında bu fotolar benm..benm bu üyelik bandlıydı..bndi işte fotolarkarışık bişiy saol kısacası
Quaresma Kayıtlı Üye 28 Mar 2009 #155 ---> bu da cici ben(only_you) LoqKuMuM<3' Alıntı: saol cansenide görme isteriz Genişletmek için tıkla ... Koyarım
---> bu da cici ben(only_you) LoqKuMuM<3' Alıntı: saol cansenide görme isteriz Genişletmek için tıkla ... Koyarım
^shékér kıs^ Bayan Üye 28 Mar 2009 #157 ---> bu da cici ben(only_you) son resmin çok qüsel çokkk qüselsin allah sefdiqleri bağışlasın
MiRacLe* Bayan Üye 30 Mar 2009 #160 ---> bu da cici ben(only_you) çook tatlısın cnm benm :50: çok temiz bi yüzün var:106: Allah sevdiğine bağışlasın cnmm
---> bu da cici ben(only_you) çook tatlısın cnm benm :50: çok temiz bi yüzün var:106: Allah sevdiğine bağışlasın cnmm