Logo Calismasi

---> Logo Calismasi

yok gercektende cok begendim gorsellik olarak cok guzel.
gozume hitap etti, bak goruyormussun korku bolumleri seviyormussun o yuzdenmis :) o farkli bir renkte oldugunda is tamamdir benim icin :)

peki siyah olan kismin ne renk olmasini istersiniz en azindan bir fikrinizi alayim.

---> Logo Calismasi

yarin bos bir vaktimde ciddi anlamda bu logo isiyle ilgilenicem soylenen herseyi diger kulagima kupe ederek bakalim ne cikicak ortaya.

bence sen nasil istiyorsan oyle yap, herkesin gonlune gore birseyler yapmak istersen ooo kimsenin gonlunu edemezsin :)
ellerine saglik.

---> Logo Calismasi

bence hoş olmuş ama bu işlerden hiç anlamam) yani öyle böyle degil hiçç anlamam..bana göre hepsi güzel..ellerinize saglık

---> Logo Calismasi

neyse son 2 bayan :)) ozellikle sizlere tsk ediyorum bana simdilik musade sizlere iyi forumlar.

---> Logo Calismasi

ben begendim gorsellik olarak cok guzel olsada ben birseye baktigimda hemen okuyabilmek isterim. mesela yolda yuruyorum diyelim bir tabela gordugumde hemen gozume carpani okuyabilmek isterim, gozumu yoruyorsa yada ilk baktigimda okunmuyorsa yol ortasinda durup onu okumaya calismak hosuma gitmez...

logo gercektende cok guzel cok begendim ama ordaki siyah renkteki DF yazisi biraz bana satanist imaji verdi.
siteye uye olmamis olsam o logoyu gordugumde yani siyah yazili DF gordugumde hemde bu sekilde, icimden satanist sitesimi acaba diye aklimdan gecer... benim aklimdan gecer baskasinin gecmeyebilir. :)

ama genle baktigimad guzel. begendim.

yani kendimi bukadar yazmaktan ali koyamiyorum :) birlogaya bukadar yorum artik bilemiyorum.

İlk defa bir logoya bu denli uzun ve bir o kadar da komik bir cevap okumamıştım.Hele ki örnek muazzam :kk: Herkesin yaklaşımı farklıdır tabiki de ama en dikkatimi çeken cevap bu oldu.

Logoya şöyle bir cevap vermek istiyorum. Gerçekten font güzel olmamış yanlış yerde kullandığını düşünüyorum. Noktalı Ü, Ş yapmak da fena fikir değil aslında :) Daha anlaşılır ve okunaklı fontlar kullanırsan daha güzel şeyler yapabileceğine eminim.

---> Logo Calismasi

İlk defa bir logoya bu denli uzun ve bir o kadar da komik bir cevap okumamıştım.Hele ki örnek muazzam :kk: Herkesin yaklaşımı farklıdır tabiki de ama en dikkatimi çeken cevap bu oldu.

Logoya şöyle bir cevap vermek istiyorum. Gerçekten font güzel olmamış yanlış yerde kullandığını düşünüyorum. Noktalı Ü, Ş yapmak da fena fikir değil aslında :) Daha anlaşılır ve okunaklı fontlar kullanırsan daha güzel şeyler yapabileceğine eminim.

:) birisinin ilgisini cekecegini hic dusunmemistim.
eger bir konuya bakiyorsam o konuyu onemserim. Bazen kisa bazen uzun cevaplar oluyor. :) icimden geldigi gibi ve gercek dusuncelerimi yaziyorum. Bunlari dusunup aman guzel Olmus diyip geceyim diye dusunmem.
:)

---> Logo Calismasi

Konuyu dağıtıyoruz ama cevaplama yönteminiz mantıklı. Önemli olan o konuya cevap verip mesaj sayısını artırmak değil. Konuyu açana faydalı ve eğer varsa eksikleri onun da kendi eksiklerini görüp kendisini geliştirmeye yönelten yorumlar daha iyi olur tabiki de. Çoğu yerde gördüğüm eksiklerden biri bu maalesef :kk: Bu konuda sizi takdir ediyorum..

---> Logo Calismasi

Konuyu dağıtıyoruz ama cevaplama yönteminiz mantıklı. Önemli olan o konuya cevap verip mesaj sayısını artırmak değil. Konuyu açana faydalı ve eğer varsa eksikleri onun da kendi eksiklerini görüp kendisini geliştirmeye yönelten yorumlar daha iyi olur tabiki de. Çoğu yerde gördüğüm eksiklerden biri bu maalesef :kk: Bu konuda sizi takdir ediyorum..

Tesekkur ederim. Hislerime tercuman oldun. Konuyu dagitmaktan ziyade konu hakkinda konusuyoruz. Sohbet etmiyoruz ki yani kural disi degil :)

Arkadas profesyonel olabilir. Genel olarak diyorum. Ornek veriyorum. Arkadas profesyonel diyelim ve kusursuz calisma yapiyor diyelim ama ona bakacak olanlar profesyoneller olmayacak ben amator biriyim ve o gozle bakiyorum. Bir calismaya normal insan aktiginda Ne goruyor nasil goruyor diye kendi adima demek ihtiyaci duyuyorum. :)
Birsey Katar yada katmaz. Ben yapanin gozuyle goremem imkansiz cunki bu islerden anlamiyorum. Baktigimda Ne goruyorsam Onu soyluyorum.
Tekrar tsk ederim dusuncelerin icin.

---> Logo Calismasi

Rica ederim efendim ne demek :kk:
Herkes kendi gördüğünü yorumlar zaten. Profesyonel gözüyle bakarsanız o bayağı derinleşir. :)

---> Logo Calismasi

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] DF yazı şeklindeki tarzın ve tabii rengin satanizmi çağrıştırmasına şaşırdım. Sanırım renkler ve zevkler insanlara başka şeyler çağrıştırdığı için, tartışılmıyor. Biraz düşününce evet o sitelerde öyle yazı tipleri kullanıldığını da fark ettim. Ama girdiğim yerlere girsen, üç kuluvallah bir elham okur kapatırsın herhalde siteyi. xD xD

Bu ara da, logoya gelirsek başarılı bir çalışma olmuş tabiki de. Ancak, bizim siteye konulacak bir logoya uygun bir yazı tipi olmadığını düşünüyorum. Benim çok sevdiğim bir şekildir fakat, uzaktan bakınca Ozkan'ın yaptığı yazı tipi daha bir sakin, bir " gel hadi " havası var sanki. Ama farklı bir yazı tipiyle gene güzel bir logo yapmak iyi bir fikir olmuş, başka fontlar deneyerek bence daha güzel bir şey yapabilirsin. Tabii bu benim görüşüm, ama bu tarz yazı tipleri " Gothic forum " a daha güzel gider. Vaktimin bir kısmını orada harcıyorum, yeni bir logo oraya güzel gider açıkcası. :Ü Tekrarlıyorum, logoyu çok çok beğendim. İlk gördüğümde şimdikinden iyi olduğunu düşünmüştüm, ancak ikinci gördüğüm de bir şeylerin uygun olmadığı fikrine kapıldım. Eğer, forumun gothic kısmına bir logo yapmak istersen onu görmeyi kesinlikle istiyorum.

+'nı da verdim. :Ü

Son düzenleme:
---> Logo Calismasi

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] DF yazı şeklindeki tarzın ve tabii rengin satanizmi çağrıştırmasına şaşırdım. Sanırım renkler ve zevkler insanlara başka şeyler çağrıştırdığı için, tartışılmıyor. Biraz düşününce evet o sitelerde öyle yazı tipleri kullanıldığını da fark ettim. Ama girdiğim yerlere girsen, üç kuluvallah bir elham okur kapatırsın herhalde siteyi. xD xD

Bu ara da, logoya gelirsek başarılı bir çalışma olmuş tabiki de. Ancak, bizim siteye konulacak bir logoya uygun bir yazı tipi olmadığını düşünüyorum. Benim çok sevdiğim bir şekildir fakat, uzaktan bakınca Ozkan'ın yaptığı yazı tipi daha bir sakin, bir " gel hadi " havası var sanki. Ama farklı bir yazı tipiyle gene güzel bir logo yapmak iyi bir fikir olmuş, başka fontlar deneyerek bence daha güzel bir şey yapabilirsin. Tabii bu benim görüşüm, ama bu tarz yazı tipleri " Gothic forum " a daha güzel gider. Vaktimin bir kısmını orada harcıyorum, yeni bir logo oraya güzel gider açıkcası. :Ü Tekrarlıyorum, logoyu çok çok beğendim. İlk gördüğümde şimdikinden iyi olduğunu düşünmüştüm, ancak ikinci gördüğüm de bir şeylerin uygun olmadığı fikrine kapıldım. Eğer, forumun gothic kısmına bir logo yapmak istersen onu görmeyi kesinlikle istiyorum.

+'nı da verdim. :Ü

canim aslinda siyahi severim. Ama oyle cagrisim yapti :) ama senin cagrisiminda olabilir. emolarda :)

---> Logo Calismasi

Ay yok yok yok emo değil. Gothic. xD
Neyse, bu arada özlemişim seni. :Ü Çok. :|

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri