Liseler Zorunlu Kılınmalı mı?

Liseler Zorunlu Kılınmalı mı?

• Banane ya millet cahil kalcaksa kalsın

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
---> Liseler Zorunlu Kılınmalı mı?

eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek gene eşşek...

diploma cehaleti alır eşşeklik baki kalır...

-----------

okulla pek bağlantısı yok cahilliğin. filozof dahi olsan bilgilerin kadar davranmıyosan istersen 20 üniversite bitir cahilsindir.

-------------------

liseler zorunlu kılınmalı elbetteki. hatta kademeli olarak ilköğretim 10 yıl lise 4 yıl olmalı. 7 çok geç çünkü. her neyse konumuza dönelim. lise tabiki zorunlu olmalı

Zorunlu olmamalı.Okumak istemeyen adam, öylede böylede okumaz.Psikolojiside bozulur, arkadaşlarının psikolojisinide bozar...Çünkü bahsettiğimiz zaman, kendini tanımlama çağında devreye giriyor.Ülkemizde öyle korkutucu bir sistem var ki, sınıfındaki tek bir öğrenci yüzünden üniversiteyi kazanamayan pek çok öğrenci var.Zorunlu kılındığında okumak isteyenlere de zarar veriyor, okumak istemeyenlerede.
Hem herkes üniversiteyi kazandı diyelim...Hangimiz fırıncı olcak? Ekmeğimiz, bahçede yetişmeyecek heralde.Yetişse bile kim toplayacak? Bunların hepsi sorun... Lise zorunlu kılınmamalı.

Sen ilkokulu ortaokulu zoeunlu kılmışsın adam ilkokula bile göndermiyo çocuğunu sen o adama devlet olarak da bi halk yapamıyon. Ceza falan almıyo o adam. önce onu düzenlesinler eğer yapacaklarsa bi işi)

İYi günler :)

kılınmalı ve benim fikrim şudur,
örneğin ; birisi makine mühendisi olmak istiyorsa. Makine,çizim ve bu derslere yardımcı olabilecek dersler zorunlu ; tarih,felsefe tarzında dersler seçmeli kılınmalı. Ben yanlızca kendi semtimden biliyorum elektrik-elektronik konusunda çok yetenekli ve çok azimli insanlar fizik-tarih-kimya tarzında derslerden sınıfta kalıyor ve okuyamıyor. Liseler tercihlere göre uzmanlık vermeli ve zorunlu olmalı bence de.

zorunlu olmamalı.
ama milletin liseyi bitirmesi teşfik edilmeli. dışardıdan bakılınca millet demeli ki; aa türkiyede liseler zorunlu değil ama liseyi bitirmeyen yok demeli zaten hükümet yapıyo buunla ilgili çalışma. lise mevzunu olmadan ehliyet alamıyon mesela. zaten işsizlik başa bela. o da nufüstan kaynaklanan porblem aslında.

Kesinlikle zorunlu olmamalı.
Çoğu ilköğretim öğrencisi ilköğretimi zor bitiriyor. Olan çalışma arzusu ola öğrencilere oluyor. Eğitimde kalite üşüyor. Sadece derse girip çıkan amaçsız bir sürü öğrenci var. Bu da genel başarının düşmesine yol açıyor. Liseleri zorunlu hale getirmek yerine eğitim kalitesini arttırsalar fena olmaz.

KesinLikLe Evet !
Bu uLkenın Artık akıLlı İnsanLara İhtiyacı Var !

Eskiden az sövmezdik bize bu eziyeti çektirenlerede sistemlerinede. Ama şimdi anlıyorum ki gerçektende Lise şart. Neden mi akılsız insanlardan hoşlanmıyorumda o yüzden. Moron arkadaşım olacağına akıllı düşmanım olsun yeğlerim.

Ama her ne kadar lise bitirmiş olsada 10 yaşındaki çocuğun akıl kapasitesine sahip olanlarda var neyazık ki ... Onlarda istisna olsun ne yapalım ..

Ayrıca bu ülkenin dış güçler tarafından kullanılmaması için akıllı insanlara ihtiyaç vardır

Hiç bir şey zorunlu kılınmamalı. Serbest düzen oluşturulmalı. İsteyen okusun isteyen okumasın. Meslekler okullarla değil insanın alacağı özel eğitimlerle edinilmeli.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri