Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk günleri hiç sevmemiştim çünkü o aptal tanışma faslı vardı hep her giren hoca hadi tanışalım dedikce içimden küfürü sövüyodum ne anlıyorlarsa şu tanışma faslından
bnde 8 eylüle grcem ama kayıt için gittiğimde okulun hepsi tanıdık çıktı vlla iide oldu bnce
hem bni ezerlerse görürler onlarda kimmiş züp_e denr onlara...
valla benim güzeldi zaten sınıfta eski sınıf arkadaşım olduğu için yabancılık çekmedim hemen kaynaştık daha dün gibi yaww o zaman çömezdik şimdi okulun en büyükleri olduk hey gidi heyy....
arkadaşım olmasaydı bitmiştim...kimseyi tanımıyorum neerdeyse dersanenein yarısı gelmiş yavv....süperdiiizevkliydi ama çok sıkıcıydı ve kantin kapalıydı...
İlk gün Pazartesi sadece hangi sınıfta olduğumuzu görebildik , sınıflar Salı açıldı ve dün giriş yaptıq İlk gün arkadaşlarla takıldık,sevgiilimle gezdim,kızları kestim
filiz hoca senin ne olduğunu biliyormuş
kötü örnek sucugum
bende berbattı
burası nasıl bir okul demiştim
bir daha gelmiyecem bu okula demişti
üstelik ağlamıştım bile
Önümüzdeki günLerde neLer oLucak bakaLım. DaLar mıyız yoksa severmiyiz biLemiyorum ..