lisede ilk gününüz?*

benim hıc tanıdıgım olmamasına ragmen
iyi gecmıstı ya
ben yabancı ortamda cabuk kaynasırımda :D
9.sınıfı mumla arıyorum sımdı
11fenb sadece 6 erkegız
acıyorum halımıze :D

bnim biraz karışıktı hocalar kişilerin sınıflarını okuyodu bahçede herkes sırada
dinliyolar filan hoca dedki sesi gür biri çıksın ben çıktım okudum filan kimseyi tanımıyom ama ablamda o okuldaydı birazcık biliyodum okulu neyse okudum içeri girdik sınıf arıyoz en dip köşede uyuz bi sınıf küçücük sonra ders programını getirdiler biribunu tahtaya yazsın dediler
ben yazdım hemen orda sağlık dersi vardı ben onu sosyal yazdım çok küçük yazıdou sağlık dersi geldi hocaya söledik bu ders sosyal ne sağlığı filan diye yok sağlık dersin adı sizin sosyal dersiniz yok demesnmi herkes bana bakıyo sonra ingilizceci bizi başka sınıfa aldı oda köşde tam öğretmenler odasının çaprazında bizim sınıfta aksine geveze çıktımı çalışkanız ama birazcık çenemiz vardı bende dahil :D sonra başkan sçilecekti 2 kişi istedi tabiki biri ben biride bnm gibi biri başkan başkan yardımcısı seçildi ben yarımcısı oldum bu kadar yeter heralde

zaten bütün arkilerim bizim okuldaydı bütün tanıdıklar ordaydı hiç zorluk çekmedim:)tanımadığım kişilerde hemn beni sevdiler yani bu kdr sevecn biriyim:D

ayy ben liseye başlarken ağlamıştım:D
çünkü anadolu lisesini sevmiyodum o zamanlar :d
hep inekler olur falan olur die düşünüyodum :rolleyes:
meğer asıl inek benmişim :D
neyse sabah içim buruk gittim okuluma
sonra bi kaç kız gördüm onlarla kaynattık sevdim okulu :D
derse girdik ingilizceydi dersimizde :d
hocayla falann tanıstık öğlende üst sınıflardan bi kaç kızla gezdik sınıfın kızlarıyla kaynaşamadım :d
sonra öğretmen ilk günden saçıma yüzümdeki makyaja kızdı :D
nefret ettim o kadından :d
ama sonra kıymetini anladım tabi :rolleyes:
çömezlik hiç çekmedim ben lisedeyken lise sonda çömez sıfatının okula yeni başlayanlara takıldığını farkettim :D
şöyle böyle bi gün geçmişti işte :d

İlK qün unutmak mümKünmü :D
Sanki herkez bana bakıo gibi qeLioduu :D
ama okuL zaten tanıdıKdı :D üst sınıfLarı tanıyordum :D qüzeLdii :D
ama böyle lk 1 hfta faLan snıfda yabancıLık cekdm herkes qibi :D sonra aLışdık süper Tabi :D

okul yeni açılmıştı bnde ilk öğrencilerdendim bende utanma yoktu başımda çöm dienlerde. okul bahçesinden bi girdim amann allahım geçen seneki arkadaşlarım bana bakıyor. müdürden de azar işitmştm off

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri