MerhabafantaSy , ßyn ChâpriSs ve Nymphadora aynı kişidir. xD Eda ben. Merhaba. xD
Bende memnun oldum, Esra.
Anlamıştım, & yerine = mi kullansak acaba. Eşittir manasında. hahaha
Sen cok tatli birisin. Her nikini gordugumde resimlerin gozumun onune geliyor. Herkesin resmine baktim ama niklerini gordugumde gozumun onune gelmiyorlar. Senin nikini gordugumde geluyorsun sen minik tatlibama bi okadarda olgun agirbasli oturakli canimsin. Bazen beni unuttugunu dusunuyorum ama unutmadiginibbiliyorum
Bir cok buyugune tas cikarabilecek bir gencsin.
Soruma cevap alamadım ama neyse Tesekkürler gardaş
Seni unutmam ki, yani bu forumda öyle yeri doldurulamayacak insanlar var..
Sen gidersen yerini dolduramaz kimse, çünkü kimse senin kadar samimi yaklaşmadı daha önce bana.
Hem yalanda değil bu söylediklerim, bunların aynısını hissettiğim biri vardı gitti forumdan. Onun yeri hala dolmadı. Hala özlüyorum, yokluğu içimi acıtıyor.
O yüzden belki de, yaşıma göre böyle büyük cümleler kullanmışımdır. Kaybetmek ne demek bilmek istemiyorum. O yüzden kimseyi kırmaya yeltenemem.
Beni kıranlar başka tabi. xD
Hem sen iyi ki varsın, hep ol. Ablam. Yorumların için teşekkür ederim.
:cy(19):
Her zaman bekleriz gardaşım. xD
Telefondan giremiyordum ben â ß harfleri yüzünden, doğrusunu yazsamda giriş yapamıyordum. xD
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Seveceksin tabiii. p
Karşılıklı duygularımız, sağolasın güzel iyi niyetli yorumların için teşekkür ederim. xD xD
[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] iyi fikir ayrıca çok güldüm :I
Uyguladım da bak. hahaha
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.