Lili. <3| Çalışmalarım.

---> Kαpris | Pнσтσѕнσρ Cαlısмαlαгıм.

tabiki yaparım yolla, ps açık şu an. :kikiki:
ama nasıl olmasını istiyorsun?

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] yarim bana da yapar mısın bir şeyler? :Ç

yaparıım yaparım. koyarım birazdan. :kikiki:
bugün havamda gibiyim, böyle eğlenesim var. :H

b8V08b.jpg

Bunu yaparmısın avatar ebatında olsun KoJiRo nikim yazsın :D birazda efect verirsen iyi olur
bu arada kapak resmini sanırım bana göre yaptın facede kapak resmi yaptım tam oturdu kırpmaya bile gerek kalmadı cidden çok tşkler :D bu arada kusura bakma ismini bilmiyorum nasıl hitap edeyim sana ?

Eda ben, ismimi söyleyebilirsin, ama arkadaşlarım bana kısaca " bi' susta motorun soğusun " derler. dgfdg
iğrenç espriler bir yana, fotoğrafın uymasına sevindim, ben ps'ye döneyim koyarım birazdan bi' kaç şekilde avatarını beğenirsen kullanırsın. :Ü
ve, sen de adını söylersen memnun olurum. xD

Kadir adım m.o benimde çenem çok düşüktür iş yerinde çok konuşurum hatta serviste geçen bir konuştum arkadaşın birini iş yerinde unuttuk iyimi :D

ahaha dgfdh
xD
tamam ben gidiyorum, avatarı yapayım yoksa tencere kapak durumu olacak sohbete dönecek burası. :I
ediiit, ben de memnun oldum. xD

ilk defa anime'ye avatar yaptığım için kötü eleştiri kabul etmiyorum:1a9:
[MENTION=106284]KoJiRo[/MENTION]
çerçevesiz hâlleri de mevcut -_-

glrGBb.png
XWMgmj.png

ilk defa anime'ye avatar yaptığım için kötü eleştiri kabul etmiyorum:1a9:
@KoJiRo
çerçevesiz hâlleri de mevcut -_-

glrGBb.png
XWMgmj.png

Tşk ederim eda ellerine sağlık buna benim için emek vermişsin nasıl kötü eleştiri yapabilirimki kimsenin emek verdiği bişeye kötü eleştiri yapmadım yapmamda asla :)

hepsini caldım yaa :D asyalılara bitiyorum arkadaş cok zayıf nokjtam var cook :D

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] Eda Gene konuşturmuşun Resimleri Çok Güzeller

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri