---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. Eda :M
Lilith Daughter of the Void Admin 21 Eyl 2013 #522 ---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. [MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] [MENTION=160473]kartalicee[/MENTION]
---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. [MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] [MENTION=160473]kartalicee[/MENTION]
Pâye Kayıtlı Üye 21 Eyl 2013 #523 ---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] ben damlaya bişey bırakmadan alıyorum D ahahahaa emeğine sağlık aşkımmm önümüzdeki 1 sene hangi avatar koycam derdim kalktı D:
---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] ben damlaya bişey bırakmadan alıyorum D ahahahaa emeğine sağlık aşkımmm önümüzdeki 1 sene hangi avatar koycam derdim kalktı D:
Lilith Daughter of the Void Admin 21 Eyl 2013 #524 ---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. Daha fazla şımaramazdım herhâlde. :ki:
'Gülümse :D Prenses 21 Eyl 2013 #526 ---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. zaten bana avatar yapma sen küsüm oynamıyorum senle oyun
Lilith Daughter of the Void Admin 24 Eyl 2013 #527 ---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. [MENTION=25600]'birgül[/MENTION] :eda:
'Gülümse :D Prenses 25 Eyl 2013 #529 ---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. istesemm sendennn yaparmısınn bakk repte veririm öpücükte verirrim sen isteee ben sana dünyaları veririm sağollll
---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. istesemm sendennn yaparmısınn bakk repte veririm öpücükte verirrim sen isteee ben sana dünyaları veririm sağollll
Lilith Daughter of the Void Admin 19 Eki 2013 #531 ---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. Benim vereceğim gölgenin ayarını.. neyse.
'Gülümse :D Prenses 21 Eki 2013 #532 ---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. ilki benimdir.. alanıı deşerimmm
Lilith Daughter of the Void Admin 29 Eki 2013 #533 ---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. kahrolsunbağzıpsdler.png budabana.png
Lilith Daughter of the Void Admin 18 Ara 2013 #534 ---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. hannibaletkisi.png
Lilith Daughter of the Void Admin 18 Ara 2013 #536 ---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. Adobe Photoshop cs4+can sıkıntısı=avatar xD cs2'den 4'e geçtiğimden beri gif yapamıyorum ama. İndireceksen 6 indir 2 indir. xD
---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. Adobe Photoshop cs4+can sıkıntısı=avatar xD cs2'den 4'e geçtiğimden beri gif yapamıyorum ama. İndireceksen 6 indir 2 indir. xD
Lilith Daughter of the Void Admin 19 Ara 2013 #537 ---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. eylulvsaralık.png
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 19 Ara 2013 #538 ---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. Seninkiler daha güzelmiş [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] Bana bunu yapar mısın ? Yapmalısın hatta, çok beğendim hepsini, bende isterim :utan:
---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. Seninkiler daha güzelmiş [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] Bana bunu yapar mısın ? Yapmalısın hatta, çok beğendim hepsini, bende isterim :utan:
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 19 Ara 2013 #539 ---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. Bi de bu benim olsun olur mu
Lilith Daughter of the Void Admin 19 Ara 2013 #540 ---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. Olsun tabi kii, güle güle kullan hem beğenmene çok sevindim. :Ü Bu akşam yenilerini ekleyeceğim, en başa da senin isteğini yapar koyarım, çok teşekkür ederim çok sevindim. :eda:
---> Kapris, Photoshop Çalışmalarım. Olsun tabi kii, güle güle kullan hem beğenmene çok sevindim. :Ü Bu akşam yenilerini ekleyeceğim, en başa da senin isteğini yapar koyarım, çok teşekkür ederim çok sevindim. :eda: