---> Lan Kelimesini Cok Kullanırmısınız ? ewt hemde çokk :S :D
B Baybey1 Kayıtlı Üye 7 Eyl 2009 #44 ---> Lan Kelimesini Cok Kullanırmısınız ? çok sölerim ama bana sölendimi dellerim delleniyo
| MatmazeL | Bayan Üye 8 Eyl 2009 #48 ---> Lan Kelimesini Cok Kullanırmısınız ? Lan deqiLde Nan Derm xD
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 8 Eyl 2009 #49 ---> Lan Kelimesini Cok Kullanırmısınız ? sinirliyken lan normal sartlarda nan len vb gibi
U UykuCu Kayıtlı Üye 8 Eyl 2009 #50 ---> Lan Kelimesini Cok Kullanırmısınız ? Evet Yani Artık Kurduğumuz cümlelerle arkadaş ortamında bireşmiştir -Naber Lan? -İyidir Lan -Lan olm napıyon -Saane lan gibi
---> Lan Kelimesini Cok Kullanırmısınız ? Evet Yani Artık Kurduğumuz cümlelerle arkadaş ortamında bireşmiştir -Naber Lan? -İyidir Lan -Lan olm napıyon -Saane lan gibi
Fearless_TR Kayıtlı Üye 8 Eyl 2009 #52 ---> Lan Kelimesini Cok Kullanırmısınız ? Maalesef çok küfür ederim lan da kelimemiki Aslında ağlanacak halime gülüyorum
---> Lan Kelimesini Cok Kullanırmısınız ? Maalesef çok küfür ederim lan da kelimemiki Aslında ağlanacak halime gülüyorum
G Gülümse. Bayan Üye 25 Kas 2009 #57 ---> Lan Kelimesini Cok Kullanırmısınız ? Çok kullanırım. Sevıyorum napıyım
AySe^^ Bayan Üye 26 Kas 2009 #59 ---> Lan Kelimesini Cok Kullanırmısınız ? eTribal' Alıntı: Kızlara nan erkeklere LAN ! Genişletmek için tıkla ... Aynen hahaha
---> Lan Kelimesini Cok Kullanırmısınız ? eTribal' Alıntı: Kızlara nan erkeklere LAN ! Genişletmek için tıkla ... Aynen hahaha