---> * l ı ReLax BaBy ı l * çok güselmişsin cnm(: allah sevdiqine baqışlasn
DeaDLove Banned 17 Eyl 2009 #41 ---> * l ı ReLax BaBy ı l * çok güselmişsin cnm allah sevdiqine baqışlasn
ReLaxBoy Kayıtlı Üye 18 Eyl 2009 #44 ---> * l ı ReLax BaBy ı l * Güzelsin Hayatın gönlünce olur umarım
DadLuu JoJuqk Kayıtlı Üye 24 Eyl 2009 #48 ---> * l ı ReLax BaBy ı l * daha öncede yorum ypTm ama olsun xD cok qüzeLsin cok ttLısın ALLah beRkcan*a baqışLasın kuzi xD
---> * l ı ReLax BaBy ı l * daha öncede yorum ypTm ama olsun xD cok qüzeLsin cok ttLısın ALLah beRkcan*a baqışLasın kuzi xD
ReLax BaBy Bayan Üye 25 Eyl 2009 #49 ---> * l ı ReLax BaBy ı l * sa0L (= ama beRkcan'a baqışLamasın istemi0m
MiSTiK61 Kayıtlı Üye 17 Nis 2011 #51 ---> * l ı ReLax BaBy ı l * benim kadar olmasada 1-2 yıl içinde baya değişmişsin
ReLax BaBy Bayan Üye 18 Nis 2011 #52 ---> * l ı ReLax BaBy ı l * Yok be ben daha çok değişmişimdir görmüyormusun aradaki farkı
LocKe GururLan Bayan Üye 18 Nis 2011 #55 ---> * l ı ReLax BaBy ı l * 3 Senede baya Bir degismisin Tatlisin Allah Sevdiklerine Bagislasin cnm
MiSTiK61 Kayıtlı Üye 18 Nis 2011 #56 ---> * l ı ReLax BaBy ı l * ReLax BaBy' Alıntı: Yok be ben daha çok değişmişimdir görmüyormusun aradaki farkı Genişletmek için tıkla ... ya baya fark var ama ben geçen yıl pokemon gibiydim şimdi şirinler gibi
---> * l ı ReLax BaBy ı l * ReLax BaBy' Alıntı: Yok be ben daha çok değişmişimdir görmüyormusun aradaki farkı Genişletmek için tıkla ... ya baya fark var ama ben geçen yıl pokemon gibiydim şimdi şirinler gibi
MiSTiK61 Kayıtlı Üye 18 Nis 2011 #57 ---> * l ı ReLax BaBy ı l * ReLax BaBy' Alıntı: nesi güzel be Genişletmek için tıkla ... hea
ReLax BaBy Bayan Üye 18 Nis 2011 #58 ---> * l ı ReLax BaBy ı l * Teşekkür edrim locke Mistik sus dalga gecme döverm xD bri kaldırsn şunları ya mistik benle dalga geçiyo xD
---> * l ı ReLax BaBy ı l * Teşekkür edrim locke Mistik sus dalga gecme döverm xD bri kaldırsn şunları ya mistik benle dalga geçiyo xD
MiSTiK61 Kayıtlı Üye 18 Nis 2011 #59 ---> * l ı ReLax BaBy ı l * yok şaka be ya oldukca güzel resimler
ReLaX Kayıtlı Üye 21 Nis 2011 #60 ---> * l ı ReLax BaBy ı l * güzel kareler tatlısın Allah sahibine bagıslasın ama hep aynı dudak