Kyk Perşembe Günü Açıklanıyor

---> Kyk Perşembe Günü Açıklanıyor

Eğitim ve katkı kredisi. İkisi birden çıkmış. O nasıl oluyo :/

Burs çıkmadığ gibi katkı krediside çıkmadı :/
1.Tahsiste öğrenim kredisi çıktı.Artık ne demekse.

Katkı kredisi > Harçlarda indirim oluyor.

Diğer kredi > aylık 240 TL veriliyor okul bitince ödüyorsun.

Burs > Karşılıksız, ye kürküm ye misali

katkı kredısı aldıgım zaman aylık 240 indir yapmıyoz mu :D:D

Bu sene 280 olacak diyorlardı bakalım. Ocakta belli olur.

WнιтєRσσт;3543795' Alıntı:
Bu sene 280 olacak diyorlardı bakalım. Ocakta belli olur.

agaaa 281 olmus dıye duydumm ama saaana bı kac sorum olacak tecrubelı bırı olaraktan bı yardımcı oluver bea :D:D

Geri ödemeli olan burs hangisi bilmiyorum ama anında kesiyorlarmış ilk maaşta acımadan

1. TAHSİSDE ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ
1.TAHSİSDE KATKI KREDİSİ KAZANDINIZ

bunlar ne agaa :D sımdık ben ikisinidemi kazandım :D:D yadaa tercıh etmem gerekırse hangısını tercıh edeyım ?

1. TAHSİSDE ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ
1.TAHSİSDE KATKI KREDİSİ KAZANDINIZ

bunlar ne agaa :D sımdık ben ikisinidemi kazandım :D:D yadaa tercıh etmem gerekırse hangısını tercıh edeyım ?

Maddi durumunu bilmiyorum o yüzden pek yorum yapasım yok ne olduklarını anlatıyım.

1. TAHSİSDE ÖĞRENİM KREDİSİ ; Aylık 280 Lira alıyorsun okul bitince bunu geri ödemeye başlıyorsun, diğeri de örneğin 300 lira olan harç paranı 100 lira falan ödüyorsun belkı daha da az onu da okul bıtınce oduyorsun

Para durumun iyi ise ve ailenden ayrı bır yerde okuyorsan Öğrenim kredisi al derim. Ailenle aynı şehirdeysen gerek yok.

WнιтєRσσт;3545543' Alıntı:
Maddi durumunu bilmiyorum o yüzden pek yorum yapasım yok ne olduklarını anlatıyım.

1. TAHSİSDE ÖĞRENİM KREDİSİ ; Aylık 280 Lira alıyorsun okul bitince bunu geri ödemeye başlıyorsun, diğeri de örneğin 300 lira olan harç paranı 100 lira falan ödüyorsun belkı daha da az onu da okul bıtınce oduyorsun

Para durumun iyi ise ve ailenden ayrı bır yerde okuyorsan Öğrenim kredisi al derim. Ailenle aynı şehirdeysen gerek yok.

maddi durumum cok sukur ıyı aılemden ayrı yerde okuyorum işte :) saolasınnn dostum bayaa bıllgılendırdın benıı tesekkurler :)

SON BISEY daha aga olduda aldım bu kredıyı ocak 4te benım donem bıtıyo ıstanbuldan alabılırmıyım canlıyııı :D

ilk Kredinizi Alacağınız Şube: Tc ZİRAAT BANKASI DÜZCE ŞUBESİ yazzıyorda

Okumaya devam ediyorsan tabi ki alabilirsin. Her ay'ın 7sinde yatar normalde ama ilk olacağı için belki biraz gecikebilir. Ama tatil olsun fark etmez yaz tatillerinde de alabiliyorsun.

Ziraat Bank'dan evet.

yoo benı yanlıs anladın ben ocak 7 de ıstanbulda olacagım herhangı bı zıraat bankasından alabılırım heralde ? ılla duzce sart deıl yanı demı ?

Yok kardeş şart değil her yerden alabilirsin. Ben misal Ziraat Bank'a yatan paramı internetten eft yapıp başka hesaplarıma paylaştırıyorum xD Bütün bankalarda hesabım var nerede hangisinin olup olmayacağı belli olmuyor

anladımmm dostummm cok tesekkur ederım sabah sabah yordum senı kusura bakma :)

bir soruda ben sorayım :)
3 dersten kalınca direk kesiyorlar mı bu bursu?

1 sene boyunca alıyorsun sonra kredılıye donuyor dıee bılıyorum ben

Benim 3 alttan dersim vardı kesilme olmadı.

4 ya da 5 de sanırım. Tam bende bilmiyorum. Bu dönem kalınca söylerim xD

yani 3ü geçmemek gerek :)
çok sevindim buna :pp
teşekkür ederim cevaplar için.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri