---> Kuzeniniz Sevgilinize Asılsa.. Döverdim tabi nabim :D
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 3 Ağu 2010 #25 ---> Kuzeniniz Sevgilinize Asılsa.. Ahahah çikolata gibi eritirdim onu
CimCime66 Bayan Üye 10 Ağu 2010 #27 ---> Kuzeniniz Sevgilinize Asılsa.. Gebertirim Ama Yapmaz O ÖyLe bisi
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 12 Ağu 2010 #28 ---> Kuzeniniz Sevgilinize Asılsa.. Çok mantıklı bi soru günümüzde yaşanabileceğine inandığım olayların başında gelir.. Hani vardır kızlar arasında atıyorum. ya işte bugun şöyle yaptık bana söyle dedi vs.. Kuzen veya arkadaş ben sevgiliyle yaşanılanların kimseye anlatılması taraftarı değilim. farkında olmadan sevgilinizi sanki başkasına pazarlar gibi bunu genelde kızlar yapıyor çocukça çokk :S ve ister istemez karşındaki kişide bi hayranlık uyandırıyosunuz o kişiye karşı bu hatalara düşmeyin.. Sevgiliyle yaşanılanlar sizde kalsın özel kalsın ( Sonra ağlarsınız kuzenimveya arkadaşım sevgilimi elimden aldı diye. Çünkü erkektir düşer ))
---> Kuzeniniz Sevgilinize Asılsa.. Çok mantıklı bi soru günümüzde yaşanabileceğine inandığım olayların başında gelir.. Hani vardır kızlar arasında atıyorum. ya işte bugun şöyle yaptık bana söyle dedi vs.. Kuzen veya arkadaş ben sevgiliyle yaşanılanların kimseye anlatılması taraftarı değilim. farkında olmadan sevgilinizi sanki başkasına pazarlar gibi bunu genelde kızlar yapıyor çocukça çokk :S ve ister istemez karşındaki kişide bi hayranlık uyandırıyosunuz o kişiye karşı bu hatalara düşmeyin.. Sevgiliyle yaşanılanlar sizde kalsın özel kalsın ( Sonra ağlarsınız kuzenimveya arkadaşım sevgilimi elimden aldı diye. Çünkü erkektir düşer ))
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #29 ---> Kuzeniniz Sevgilinize Asılsa.. Döverim.. Sevgilimde Yüz Veriyosa Bişey Yapmam Takılsın İki Karaktersiz.
---> Kuzeniniz Sevgilinize Asılsa.. Döverim.. Sevgilimde Yüz Veriyosa Bişey Yapmam Takılsın İki Karaktersiz.