Kuzeniniz Sevgilinize Asılsa..

Kuzeniniz Sevgilinize Asılsa..

• Diğer..

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
---> Kuzeniniz Sevgilinize Asılsa..

sapıttım heralde der bır daha konusmaz benımde sevgılımınde hayatından cıkarırdım.

Bu anket benim için açıLmış sanırım .d

Asıldı.. Hatta bizi ayırdı 1 ay sonra kendi çıktı. Hala da çıkıyolar Eylülde 2 sene oLacak.öğrenince sadece kavga etmiştik onun dışında hiçbişey yapmadım. Belki en büyük acıyı o zaman yaşamıştım ama şu an ikisini de hayatımdan çıkardım ve umrumda bile değiller :)

en güzeLi kendi haLLerine bırakmak bence..

diğer..
eğer samimi olduğum bi kuzenimse bi tepki vermezdim ama uzaklaşırdım her ikisinden de..ama samimi değilsek kuzenle fazla hemen dalardım ona ne yaptığını sanıosun sen filan :)

Bu anket benim için açıLmış sanırım .d

Asıldı.. Hatta bizi ayırdı 1 ay sonra kendi çıktı. Hala da çıkıyolar Eylülde 2 sene oLacak.öğrenince sadece kavga etmiştik onun dışında hiçbişey yapmadım. Belki en büyük acıyı o zaman yaşamıştım ama şu an ikisini de hayatımdan çıkardım ve umrumda bile değiller :)

en güzeLi kendi haLLerine bırakmak bence..

Şaka gibi yaa..

opppsss! böyle bişeyi düsünmek bile istemiorm..

ilk olarak konusurdm kuzenmle hallolmck gibiyse konu bişiler yapardm herhalde xD basıma gelmedii için bilemicem xD

Allah'ıma çok şükür benim sevgilime asıla bilecek bir kuzenim yok xD

Arkadaşım bile böyle birşey yaparsa döverim birde kuzen yaparsa hiç düşünemiyorum bile ne olacağını.:D
Hem asılsa da birşey olamaz yüz vermeyeceğinden :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri